bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,591.77 2.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,195.98 3.37%
bnb
BNB (BNB) $ 592.74 1.21%
solana
Solana (SOL) $ 136.05 5.36%
xrp
XRP (XRP) $ 0.506244 3.05%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455142 4.11%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144709 3.48%

Ubisoft Oyun İçi NFT’ler için Tezos ile Anlaştı

ubisoft oyun ici nftler icin tezos ile anlasti

Ubisoft, son birkaç yılda kripto oyun prototiplerini deniyor ve yeni başlayanları destekliyor. Bu açıdan şirket, Blockchain alanına ilgi duyan ilk oyun şirketleri arasında yer alıyor. Son olarak oyun devi, oyun içi sistemlere uygulanacak NFT’ler için Tezos ile anlaştı.

Bu anlaşma ile birlikte Ubisoft, Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’ten başlayarak oyun içi NFT öğelerini oyunlarına uygulamaya başlayacak.

ubisoft oyun ici nftler icin tezos ile anlasti

Ubisoft Oyunlarına NFT Ekosistemini getiriyor

Ubisoft, oyuncuların Tezos Blockchain ağında NFT olarak belirtilmiş oyun içi öğeler kazanmalarına ve satın almalarına olanak tanıyan bir platform, Ubisoft Quartz’ı duyurdu. Quartz ilk olarak uzun süredir devam eden taktik nişancı serisinin yeni çevrimiçi oyunu Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint’in PC versiyonunda piyasaya sürülecek.

Quartz, 9 Aralık’ta Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Fransa, Almanya, İspanya, İtalya, Belçika, Brezilya ve Avustralya’da beta olarak piyasaya sürülecek. Oyunda seviye 5’e ulaşan Ghost Recon Breakpoint oyuncuları NFT’lere erişebilecek. Ubisoft Quartz’i oyunla birlikte kullanmak üzere bir Tezos cüzdanı oluşturabilmeleri için en az 18 yaşında olmaları gerektiğini de belirtelim.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala