bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,012.15 1.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,219.87 1.80%
bnb
BNB (BNB) $ 597.42 0.68%
solana
Solana (SOL) $ 138.20 0.19%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51532 0.66%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459096 0.37%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14431 1.89%

Sinema Devi AMC, Shiba Inu’yu Kabul Edeceğini Doğruladı

sinema devi amc shiba inu kabul edecegini dogruladi

Dünyanın en büyük sinema zinciri AMC, daha önce Shiba Inu yatırımcılarını heyecanlandıran bir adım atmıştı. AMC CEO’su şirketin ödeme yöntemi olarak Shiba Inu’yu kabul edip etmemesine dair bir Twitter anketi başlatmıştı.

Şimdi ise AMC Theatres CEO’su Adam Aron yaptığı bir açıklama ile Shiba Inu’yu ödeme seçeneği olarak ekleyeceğini doğruladı. Adam Aron, şirketin, hali hazırda en büyük ikinci meme parasını müşterilerine getirmek için çalıştığının altını çizerken şunları söyledi:

Şimdi Shiba Inu’yu para birimi olarak nasıl alacağımızı bulmaya çalışıyoruz. Bu, kripto para birimi hit geçit törenimizde bir sonraki adım. 

sinema devi amc shiba inu kabul edecegini dogruladi

AMC CEO’su Eylül ayında şirketin, yıl sonuna kadar çevrim içi bilet ödemeleri için Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash kabul edeceğini söylemişti. Ayrıca bu ayın başlarında Dogecoin ve diğer kripto varlıklarla AMC dijital hediye kartları satın alınabileceğini duyurdu.

AMC’ye Shiba Inu ile İlgili Yorum Yağdı

AMC Theatres CEO’su Adam Aron, meme kripto para birimiyle ilgili mesajlarla dolup taştıktan sonra şirketin Dogecoin ödemeleri eklemesi gerekip gerekmediğini öğrenmek için bir Twitter anketi başlatmıştı. Twitter kullanıcılarının çoğunluğu Dogecoin’i kabul etme lehinde oy kullandıktan sonra şirket, meme coin’in 2022’nin ilk çeyreğinde mevcut ödeme seçenekleri arasında olacağını doğruladı.

Dogecoin’in ardından gözler son zamanlarda yükselişleriyle gündeme gelen Shiba Inu’ya çevrildi. Bu duyuruların ardından AMC’ye Shiba Inu’nun ödeme seçeneği olarak sunulması konusunda birçok yorum geldi. Bu istekler sonucu AMC Theatres CEO’su Adam Aron, Shiba Inu için de bir anket düzenledi. Oylama sürecinde 153.100 kullanıcı katılımda bulundu ve katılımcıların yüzde 81,4’ü bu girişimi destekledi.

Diğer yandan hatırlatalım; AMC, şirketin bilançosunda tutabileceği kendi dijital parasını çıkarmayı da düşünüyor. Bunun da ötesinde, NFT’leri de keşfetmeyi planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala