bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,822.10 1.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,193.80 1.18%
bnb
BNB (BNB) $ 594.39 0.10%
solana
Solana (SOL) $ 137.22 0.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.51399 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458642 0.30%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143907 1.06%

Huobi, Web3 ve DeFi Odaklı 1 Milyar Dolarlık Fon Duyurdu

Huobi Web3 ve DeFi Odakli 1 Milyar Dolarlik Fon Duyurdu

Blockchain sektörü tüm hızıyla gelişimini sürdürürken yapılan yatırım ve fonların büyüklüğü de hızla artmaya devam ediyor. Son olarak kripto borsası Huobi Global de 1 milyar dolar büyüklüğünde Web3 ve DeFi odaklı yatırım kolunu duyurdu. Şirket yeni girişimleri ve projeler desteklerken büyüyen projelere de yol gösterecek.

Huobi, Web3 ve DeFi Odaklı 1 Milyar Dolarlık Fon  Duyurdu

Huobi Web3 ve DeFi Girişimlerine 1 Milyar Dolar Fon Sağlayacak

Huobi tarafından paylaşılan basın açıklaması ile duyurulan Web3 ve DeFi fonunun, “büyüme potansiyellerinin kilidini açmaya yardımcı olmak için gelecek vaat eden Blockchain projelerini belirlemeye ve yatırım yapmaya odaklanacağını, DeFi ve Web 3 dünyasında inovasyonu ve gelişmeyi artırmaya hizmet edeceğini” belirtildi.

Ek olarak borsa, Ivy Blocks’un yönetim altında 1 milyar dolardan fazla kripto para birimine sahip olacağını ekledi. Bu önemli miktarın, yatırım kolunun piyasalarda “benzersiz fırsatlardan yararlanmak için iyi bir konuma” sahip olmasına izin vereceğini vurgulandı.

Konuyla alakalı olarak konuşan Huobi CFO’su Lily Zhang şu ifadelere yer verdi:

“Birçok umut verici proje, büyümenin önünde önemli engeller oluşturan likidite kısıtlamaları ve pazara giriş desteği eksikliği ile karşılaşıyor. Bu tür projelere likidite yatırımları ve kuluçka hizmetleri sağlamaya odaklanmamız, şüphesiz daha iyi, daha kapsayıcı bir DeFi ve Web 3 blok zinciri ekosistemi oluşturmaya katkıda bulunacaktır”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala