bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,546.76 0.35%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,127.54 1.39%
bnb
BNB (BNB) $ 592.52 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 133.74 0.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505745 0.87%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.447502 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.140828 0.31%

Zipmex: Yapılan Olası Teklifleri Değerlendiriyoruz

zipmex yapilan olasi teklifleri degerlendiriyoruz

20 Temmuz tarihinde kripto para borsası Zipmex’in mevcut piyasa koşullarını sebep göstererek para çekim işlemlerini durdurduğunu aktarmıştık. Bu gelişmenin sonrasında sert tepkiler ile karşılaşan Zipmex, aradan geçen 24 saatin ardından para çekim işlemlerini yeniden açacaklarını açıklamıştı. Zipmex tarafında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Zipmex: Durum Tespitine Başlanması Gerekiyor

Bloomberg‘e göre, Singapur ve Tayland’da faaliyet gösteren kripto para borsası Zipmex, pazar günü, şirketin satın alınmasıyla ilgili bir açıklamada bulundu. Borsa, ilgili taraflarla görüşmelerin ardından olası bir teklifi değerlendirdiğini ve durum tespitinin başlaması gerektiğini belirtti.

zipmex yapilan olasi teklifleri degerlendiriyoruz

Kripto endüstrisinde finansal zorluklarla karşılaşan birkaç platformdan biri olan Zipmex, 21 Temmuz 2022 saat 22:00’da yeniden çekim işlemlerini açacağını açıklamış, ticaret işlemleri bir sonraki duyuruya kadar devre dışı kalacağını aktarmıştı.

Zipmex, bugün yaptığı açıklamada, şirketi satın almak isteyen ilgili şirketlerle görüşmelerde bulunduğunu ve olası bir teklifi değerlendirdiğini bildirdi. Ayrıca durum tespitinin başlaması gerektiğini de aktardı.

Ayrıca hatırlatacak olursak, geçtiğimiz haziran ayında Kripto kredi hizmeti Celsius, piyasa koşullarını gerekçe göstererek, para çekme işlemlerini durdurduğunu açıklamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala