bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,770.09 3.97%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,101.08 5.12%
bnb
BNB (BNB) $ 608.35 1.06%
solana
Solana (SOL) $ 144.41 8.47%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519016 4.77%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.467387 5.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149506 7.41%

Kripto Borsası Zipmex Para Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto Borsasi Zipmex Para Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş sonrası yatırımcılar ile birlikte birçok kripto odaklı şirket de zor duruma düştü. Bazı şirketler küçülmeye giderken bazıları da ne yazık ki iflas açıkladı. Son olarak kripto para borsası Zipmex ise mevcut piyasa koşullarını sebep göstererek para çekim işlemlerini durdurduklarını açıkladı.

Zipmex Piyasa Koşullarını Sebep Gösterdi, Çekim İşlemlerini Durdurdu

Kripto para piyasalarında yaşanan düşüş, birçok kesimi etkiledi. Bir tarafta yatırımcılar büyük kayıplar yaşarken, diğer taraftan şirket ve projeler operasyonlarında zorluklar yaşamaya başladı. Celsius ve Babel Finance gibi şirketler ise para çekim işlemlerini durdurdu.

Son olarak çekim işlemlerin durduran şirketler arasına Güneydoğu Asya merkezli kripto borsası Zipmex de yer aldı. Şirket kısa bir süre önce Twitter üzerinden yaptığı bir duyuru ile çekim işlemlerini kapattıklarını duyurdu. Duyuruda şu detaylara yer verildi:

“Değişken piyasa da dahil olmak üzere kontrolümüz dışındaki koşulların bir kombinasyonu ve kilit iş ortaklarımız kaynaklı finansal zorluklar nedeniyle, platformumuzun bütünlüğünü korumak için bir sonraki duyuruya kadar para çekme işlemlerini duraklatacağız”

Yapılan bu açıklama sonrası büyük tepkiler alan borsa, herhangi bir kaldıraçlı işlem hizmeti sunmamasına rağmen piyasalarda nasıl etkilenmiş olabileceğine dair eleştirildi. Diğer taraftan borsanın düşüş zamanı değil de yükseliş sinyallerinin görüldüğünü son günlerde bu açıklamaları yapması da dikkat çekti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala