bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,632.05 4.30%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,092.70 5.34%
bnb
BNB (BNB) $ 607.49 1.36%
solana
Solana (SOL) $ 144.36 8.58%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517184 5.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465346 6.42%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148217 8.30%

Celsius, Para Çekme İşlemlerini Durdurdu

kripto para blM3 cover.jpg

Kripto para sektöründeki hareketlilik devam ederken, Kripto kredi şirketi Celsius piyasa koşulları nedeniyle bir hamle geldi. Bugün erken saatlerde yayınlanan bir duyuruya göre, popüler kripto para ödünç verme platformu Celsius, tüm para çekme işlemlerini durdurdu.

Celsius, Para Çekme İşlemlerini Askıya Aldı

Kripto kredi hizmeti Celsius, Pazartesi günü erken saatlerde aşırı piyasa koşullarını gerekçe göstererek, para çekme işlemlerini duraklatacağını duyurdu. Bir blog gönderisine göre şirket takas ve transfer ürünlerini de durduracağını duyurdu. Para çekme işlemlerine devam etmek için bir zaman çizelgesi sağlamadı.

Söz konusu olan bu durdurma haberlerinin ardından Celsius (CEL) düşüşe geçti.

Kripto kredi hizmeti Celsius, konu ile ilgili olarak resmi Twitter hesabı üzerinden şu şekilde açıklama yaptı:

Celsius Network hesaplar arasındaki tüm para çekme, Swap ve transferleri duraklatıyor. Topluluğumuzun çıkarları doğrultusunda hareket etmek en büyük önceliğimizdir. Faaliyetlerimiz devam ediyor ve toplumla bilgi paylaşmaya devam edeceğiz.

Duyurudan önce, borç verme platformu, merkezi olmayan finans protokolü Aave’den yaklaşık 250 milyon dolar çekti. Bunu FTX borsasına gönderdi. Böyle bir hareketin arkasındaki neden belirtilmedi.

Şirket ayrıca, kolluk kuvvetlerinin kendisine karşı durdurma ve durdurma emirleri vermesiyle birlikte düzenleyici sorunlarla karşı karşıya kaldı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala