bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,278.95 3.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,058.32 2.25%
bnb
BNB (BNB) $ 549.44 2.37%
solana
Solana (SOL) $ 140.45 4.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.500806 1.26%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455356 1.97%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152071 2.87%

Zipmex Para Çekim İşlemlerini Yeniden Başlatıyor

Zipmex Para Çekim İşlemlerini Yeniden Başlatiyor

Kısa bir süre önce sizlerle kripto para borsası Zipmex‘in mevcut piyasa koşullarını neden göstererek para çekim işlemlerini askıya aldıklarını paylaşmıştık. Yapılan bu açıklamalar sonrası sert tepkiler ile karşılaşan borsa, aradan geçen 24 saatin ardından para çekim işlemlerini yeniden açacaklarını açıkladı.

Zipmex Para Çekim İşlemlerini Yeniden Açarken Ticaret Hâlen Kapalı Kalacak

Kripto para piyasalarının hacmi geçtiğimiz 6 ay içerisinde yaklaşık olarak yüzde 30’luk bir düşüş yaşadı. Bu düşüş sonrası başta Bitcoin (BTC) olmak üzere büyük kayıplar yaşayan kriptolar, yatırımcılarını da oldukça sıkıntıya soktu. Ancak düşen piyasalardan etkilenen tek yatırımcılar olmadı. Birçok kripto odaklı şirket ve proje iflas sınırına gelirken, bazıları da operasyonlarını askıya aldı.

Zipmex ise işlemlerini askıya alan borsalardan biri oldu. Geçtiğimiz gün çekim işlemlerini askıya aldığını açıklayan şirket, her ne kadar 21 Temmuz 2022 saat 22:00’da yeniden çekim işlemlerini açacaklarını açıklasa da, ticaret işlemleri bir sonraki duyuruya kadar devre dışı kalacak.

Şirket Twitter üzerinden yaptığı duyuruda şu detaylara da yer verdi:

“Müşterilerimizin güvenliği Zipmex’te bir numaralı önceliktir ve mümkün olan en güvenli platformu sağlamaya çalışıyoruz. Daha fazla bilgi için 7/24 kullanılabilir Canlı Sohbet üzerinden Müşteri Destek Ekibimize ulaşın”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala