bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,838.10 1.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.29 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 598.75 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 139.56 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524549 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463076 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147776 2.65%

WazirX, NFT Pazar Yerini Kapattı

wazirx nft pazar yerini kapatti

Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından birisi olan ve son aylarda sıkıntılı süreçler yaşayan WazirX, NFT pazar yeri platformu hakkında yeni bir karar aldı. Son dönemde çeşitli konularla gündeme gelen WazirX, NFT pazar yeri platformunu kapattığını açıkladı.

WazirX Cephesinden NFT Pazar Yeri Kararı

Hindistan’ın en büyük kripto para borsalarından birisi olan WazirX’in NFT pazar yeri platformu da bulunuyordu. Hindistan merkezli kripto para borsası WazirX, NFT pazar yeri operasyonlarını derhal uygulamaya girecek şekilde sonlandırdığını açıkladı. WazirX’in NFT pazar yeri platformuna girmek isteyen kullanıcılar şu bildirimle karşılaşıyor:

WazirX, NFT pazar yeri operasyonlarını kaldırdı. Kullanıcılarımız hala NFT’lerini OpenSea’de takas edebilir.

WazirX internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, “güvenli ve emniyetli” bir pazar yeri oluşturmasına rağmen, işletmenin “fazla ilgi görmediğini” belirtti. İnternet sitesi tarafından şu ifadeler kullanıldı:

NFT’ler merkezi değil ve sahipleri varlıkları üzerinde tam kontrole sahip, bu yüzden bu kadar popüler hale geldiler. Kullanıcılarımız, NFT’lerini cüzdanlarında tutmaya devam edebileceklerinden ve bunların OpenSea gibi diğer NFT pazar yeri platformunda satılabileceğinden emin olmalarını istiyoruz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala