bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,006.88 2.32%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.26 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 594.24 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 136.37 5.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.518612 2.73%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459765 3.56%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146126 3.44%

Voyager’ın İlk İflas Duruşmasına Müşterileri Damga Vurdu

voyagerin ilk iflas durusmasina musterileri damga vurdu

Kripto borç verme platformu Voyager Digital, cuma günü ilk iflas duruşmasını gerçekleştirdi. Voyager’ın ilk iflas başvurusuna müşterileri damga vurdu.

Voyager Digital’in İlk İflas Duruşması Gerçekleşti

İflas eden kripto kredi kuruluşu olan Voyager Digital, cuma günü ilk iflas duruşmasına çıktı. Voyager’ın bu ilk iflas duruşmasında müşterileriyle olan zorlu bir ilişkiyi anlattı ve müşterilerin kripto hesaplarını dondurduktan sonra tehditler aldığını belirtti. Voyager Digital’in Manhattan’daki ABD İflas Yargıcı Michael Wiles’in başkanlık ettiği ilk iflas duruşmasında, Kirkland & Ellis’ten Voyager avukatı Christopher Marcus, şirketin müşterilerine “her şeyi kaybetmediklerine” dair güvence vermek için olabildiğince erken bir iflas yeniden yapılandırma planı önerdiğini söyledi. Şirket bu işlemi kullanıcıların tüm hesaplarını dondurduktan sonra yaptı.

Voyager geçtiğimiz günlerde Manhattan’da iflas koruması için başvuruda bulundu ve kripto piyasalarında son zamanlarda yaşanan ve müşterilerin para çekme işlemlerini dondurmasına neden olan bir düşüş nedeniyle yaşandığını belirtti. Şirket, dosyalama esnasında 3.5 milyon aktif kullanıcıya ve 5.9 milyar doların üzerinde kripto para varlığına sahip olduğunu belirtti.

voyagerin ilk iflas durusmasina musterileri damga vurdu 2

Son zamanlarda yaşanan çöküş, bir kripto borç verme platformu Three Arrows Capital ya da sıkça bilinen adıyla 3AC şirketinin İngiliz Virgin Adaları’nda iflas başvurusunda bulunmasına neden olmuştu. Son dönemlerde zor günler geçiren şirketler arasında Celsius Network ve Vauld şirketleri de müşterilerin kripto varlıklarını çekmelerini engelledi. Voyager avukatı Christopher Marcus, Voyager’ın iflas başvurusundan önceki göreceli sessizliğinin, bazı müşterilerin öfkesinin şirket yönetimine ve ailelerine yönelik kişisel tehditlere dönüşmesine neden olduğunu söyledi. Marcus ayrıca, “ileri bir yola odaklandık, umut olmadığını düşünmek doğru değil” ifadesini kulland

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala