bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,971.87 2.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.88 1.33%
bnb
BNB (BNB) $ 590.42 3.87%
solana
Solana (SOL) $ 136.35 5.54%
xrp
XRP (XRP) $ 0.517407 1.63%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.455577 3.55%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145377 3.75%

Venom Ventures Fund, Everscale ile Stratejik Ortaklık Kurdu

venom ventures fund everscale ile stratejik ortaklik kurduweerrf

Kripto para sektöründe birçok şirket yaptıkları ortaklıklar ile gündeme geliyor. Bu kez Venom Ventures Fund, ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi amaçlayan Everscale ile stratejik bir ortaklık kurduğunu açıkladı. Stratejik ortaklığın bir parçası olarak Venom ve Everscale, blok zincirinin benimsenmesini gerçek iş kullanım durumlarına yaklaştırmak için birlikte çalışacak.

Venom Ventures Fund, Everscale ile Ortaklık Kurduğunu Açıkladı

Abu Dabi merkezli yatırım fonu yöneticisi Iceberg Capital Limited tarafından yönetilen bir Web3 ve blockchain inovasyon fonu olan Venom Ventures Fund, Web3 endüstrisindeki ölçeklenebilirlik sorunlarını çözmeyi amaçlayan birinci sınıf bir blockchain olan Everscale ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

venom ventures fund everscale ile stratejik ortaklik kurduweeerfd

Venom Ventures Fund, geliştirme ekiplerini daha da genişletmesine ve proje sayısını artırmasına yardımcı olmak için Everscale’e 5 milyon dolarlık bir yatırım taahhüt etti. Söz konusu yatırım, ilerleme ve işbirliği göstergelerine dayalı olarak aşamalı olacak.

Venom Ventures Fonu, Abu Dabi Küresel Pazarı (ADGM) içinde faaliyet gösteren ilk resmi lisanslı ve düzenlemeye tabi layer 1 blok zinciri olan Venom Vakfı ile ortaklaşa Iceberg Capital Limited tarafından başlatıldı.

BlackRock eski CIO’su Venom Ventures Fund Başkanı Peter Knez, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Bizim için bu, odaklandığımız ve aktif olarak geliştirdiğimiz teknolojiler etrafında projelerin ve ekiplerin teknolojik gelişimini amaçlayan stratejik bir yatırımdır. Özellikle, yakında piyasaya sürülmesi planlanan ve Everscale’in potansiyel bir Katman 2 çözümü olduğu Venom blockchain projesinden ve ekosisteminden bahsediyoruz.

Yatırımla ilgili yorum yapan Everscale Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi Moon Young Lee ise şu ifadeleri kullandı:

Bu, hem Everscale hem de Venom ağları için bir dönüm noktası. Everscale’in teknolojik yetenekleri çok büyük ancak daha geniş bir kitle tarafından yeterince takdir edilmiyor. Şimdi, Everscale bunu başarabilecek. Güncellemelerin ve karmaşık teknik çözümlerin Venom’a getirilmeden önce sunulabileceği deneysel bir ağ olarak çalışmak. Bu yatırım, Everscale’in hak ettiği takdiri kazanmasını sağlayacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala