bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,440.27 0.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.54 0.48%
bnb
BNB (BNB) $ 609.66 0.40%
solana
Solana (SOL) $ 144.06 2.75%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533681 1.37%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.476186 0.21%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151086 0.17%

VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeni Başvuruda Bulundu

vaneck spot bitcoin etfsi icin sece yeni basvuruda bulundu

Yatırım şirketi VanEck, aslında sık sık ETF başvuruları ile gündeme geliyor. Bu kez yönetimi altında 85 milyar dolardan fazla varlığa sahip yatırım yöneticisi, VanEck, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) bir spot Bitcoin ETF için yeni bir başvuruda bulundu.

VanEck, Spot Bitcoin ETF’si için SEC’e Yeniden Başvuru Yaptı

Son zamanlarda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) yapılan birçok ETF başvurularına geri dönüş yapmadı. bunun üzerine yatırım şirketi VanEck, SEC’e yeni bir başvuruda bulundu. VanEck Bitcoin Trust başvurusu, SEC’in önceki başvurusunu reddetmesinden sadece sekiz ay sonra ve Grayscale Investments ve Bitwise’ın spot Bitcoin ETF başvurularını reddetmeninin hemen ardından geldi.

vaneck spot bitcoin etfsi icin sece yeni basvuruda bulundudgs

Bunun yanında SEC, birden fazla Bitcoin vadeli ETF’sini onaylamış olmasına rağmen, başvuranların piyasa manipülasyonunu önleme ve yatırımcıları koruma konusundaki endişelerini defalarca dile getirdi.

Son olarak hatırlatmak gerekirse kısa süre önce Grayscale Investments reddedilmesinden ancak bir saat sonra ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’na (SEC) karşı dava açarak, ABD Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi’nden SEC’in kararını gözden geçirmesini istedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala