bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,984.88 2.26%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,113.24 0.95%
bnb
BNB (BNB) $ 593.55 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 136.09 5.62%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514798 1.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454545 2.79%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145156 3.83%

Utopia’dan USDC hamlesi: Bankalara doğrudan gönderilecek

Utopiadan USDC hamlesi Bankalara dogrudan gonderilecek

Utopia Labs’ten kripto ödemelerine yönelik önemli adım geldi. Paradigm destekli platform, USDC-banka transferlerini başlattı. Kullanıcılar, merkezi borsalara ihtiyaç duymadan ABD banka hesabına USDC gönderebilecek.

Bankalara dogrudan gonderilecek2

Utopia’dan bankalara doğrudan USDC gönderilebilecek

Utopia Labs, kripto ödemelerinin benimsenmesini hızlandırmayı amaçlayan işletmeler için USDC stablecoin banka transferlerini hayata geçirdi. Offramp çözümü ile fiat ve kripto arasındaki çalışabilirliğin geliştirilmesi hedefleniyor.

Platformdan yapılan açıklamada, tüm dünyadaki kuruluşların ABD banka hesabına USDC göndermesine olanak tanıdığını söyledi. Bu hamle ile fiat ve kripto arasındaki boşluğun doldurulmasının hedeflendiği kaydedildi. Yeni özellik ile merkezi borsalardan geçme ihtiyacının ortadan kalktığı aktarıldı. Böylece işlemlerin hızlandırılmasının planlandığı amaçlandı.

Utopia, ABD bankacılık sisteminin kripto kuruluşlarını desteklemekte başarısız olduğunu kaydetti. Platform, işletmelerin doğrulama sürecinin ardından işlemlere başlayabileceğini aktardı. İşletmeler, yüzde 0,3’lük ücret karşılığında ABD doları ile bire bir USDC aktarımı yapabilecek. Utopia, Küba, Kuzey Kore, İran, Suriye, Belarus ve Rusya’daki şirketlerin hizmeti kullanamayacağını bildirdi.

Utopia Labs, Paradigm liderliğindeki A serisi finansman turunda 23 milyon dolar toplamıştı. Yatırım turuna Circle Ventures ve Coinbase Ventures de katılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala