bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,625.05 2.17%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,128.71 2.17%
bnb
BNB (BNB) $ 607.41 1.24%
solana
Solana (SOL) $ 145.79 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.521284 1.22%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.4699 1.95%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150113 3.40%

Ünlü merkeziyetsiz borsa, blokzincir oyunlarına yüzünü çevirdi

pancakeswap ethereumun arbitrum one katmani ile genisliyor

Merkeziyetsiz kripto borsası PancakeSwap, GameFi pazarına yönelik önemli bir adımı hayata geçirdi. Borsa, dün geliştiricilerin doğrudan oyun oluşturmasına, yayınlamasına ve güncellemesine olanak tanıyan Gaming Marketplace platformunu resmen aktif hale getirdi.

Gaming Marketplace’te şu ana kadar Pancake Protectors ile Pancake Mayor isimli iki oyun yayımlandı. Mayıs 2023’te Mobox ile ortaklaşa geliştirilen Pancake Protector, en yoğun döneminde 25 binin üzerinde aktif oyuncuya ulaşmıştı. PancakeSwap’ın CAKE’i oyun pazarı hamlesinin ardından 24 saat içinde yüzde 5’e kadar yükseldi.

Geliştiriciler PancakeSwap’ın çalıştığı dokuz popüler blokzincir üzerinde oyun oluşturabilecek ve yayımlayabilecek. Söz konusu blokzincirler şu şekilde: BNB Chain, Ethereum, Aptos, Polygon zkEVM, zkSync Era, Arbitrum One, Linea, Base ve opBNB.

GameFi, fon toplamak ve büyümeyi teşvik etmek için token kullanan oyun uygulamalarına deniyor. Bu alanda en dikkat çekici projeler arasında Axie Infinity yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala