bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.05%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,161.03 0.83%
bnb
BNB (BNB) $ 611.89 2.03%
solana
Solana (SOL) $ 147.83 2.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52521 0.58%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.473622 0.75%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151635 1.28%

Twitter Bitcoin Bahşiş Hizmetini Android Cihazlarda Testte Yakalandı

twitterin bitcoin bahsis hizmetini android cihazlarda test ettigi iddiasi 2

Popüler uygulamalarda, test aşamasında olan yenilikleri keşfetmesiyle ünlü teknoloji araştırmacısı Jane Manchun Wong’a göre, Twitter Android cihazlarda Bitcoin bahşiş hizmetini test ediyor.

Jane Manchun Wong söz konusu özelliğin beta sürümünü gösteren bir ekran görüntüsü paylaştı.

Twitter, Mayıs ayında bahşiş hizmetini duyurduktan sonra, kullanıcıların içerik oluşturuculara bahşiş vermesine izin vermeye başladı. İlk olarak sadece Venmo, PayPal ve Square’s Cash App gibi merkezi ödeme sağlayıcılarının yardımıyla para gönderimi yapılabiliyodu.

Daha sonra Lightning Network destekli Bitcoin ödemeleri ek hizmeti Twitter beta sürümüne eklendi. Ayrıca Twitter’ın 23 Eylül’de, iOS işletim sistemine sahip cihaz kullanan tüm Twitter kullanıcıları için bu özelliği aktif hâle getirdiğini hatırlatalım.

Twitter’ın Bitcoin Bahşiş Hizmeti Yakında Android Cihazlara Gelecek

Şirket, Bitcoin bahşiş hizmet özelliğinin kesin bir zaman belirtmeksizin Android cihazlara yakında geleceğini söyledi.

twitterin bitcoin bahsis hizmetini android cihazlarda test ettigi iddiasi

Bu yeni hizmetin arkasındaki teknoloji, kripto ödeme işlemcisi olan Strike tarafından sağlanıyor. Ayrıca Android işletim sistemini çalıştıran akıllı telefonların yüzde 72’lik bir pazar payına sahip olduğu göz önüne alındığında, bu özelliğin eklenmesinin kripto para biriminin daha geniş çapta benimsenmesini artırması muhtemel.

Buna ek olarak, Eylül ayı sonlarında yayınlanan duyuruya göre Twitter, NFT kimlik doğrulaması için çalışıyor. Bu özellik, kullanıcıların NFT’lerini sosyal medya platformunda göstermelerini mümkün kılacak.

Wong tarafından paylaşılan bir ekran görüntüsü, Twitter’ın koleksiyonlar için özel bir sekme denediğini gösteriyor;

Haberin detaylarına buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala