bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,750.08 1.36%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,126.17 1.08%
bnb
BNB (BNB) $ 598.28 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 139.34 4.52%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524011 0.53%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.462065 2.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147314 3.09%

Türkiye’de ve Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 31 Aralık – 6 Ocak

turkiyede ve dunyada haftanin trend coinleri 31 aralik 6 ocakas

Kripto para sektörü oldukça kritik bir dönemden geçtiğini söyleyebiliriz. Özellikle FTX krizinin etkileri yavaş yavaş azalırken piyasalar ilk yeşil sinyallerini göstermeye başladı. Şimdi haftanın trend coin’leri listesinde birçok fan token da yer alıyor. Gelin haftanın trend olan coin’lerine CoinGecko‘nun listesi ile göz atalım. 

Türkiye’de Haftanın Trend Coinleri! 31 Aralık – 6 Ocak

Listeye baktığımız zaman Pi Network, Türkiye’de bu haftanın en trendleri listesinde ilk sıraya yerleşmeyi başardı. Listenin 2. sırasında ise BONK Coin bu haftanın belki de en çok kripto para birimi oldu diyebiliriz. İlk kez 25 Aralık’ta piyasaya çıkan BONK Coin piyasaya girmesinden kısa bir süre sonra ise ani bir ilgiyle karşı karşıya kaldı. Bunun sebebi ise Solana topluluğunun yeni bir FOMO yaratma ihtiyacı oldu.

Listenin 3. sırasında yer alan Star Atlas oldu. Listenin devamında ise sırasıyla Napoli Fan Token, Bone ShibaSwap, Solana, Terra Luna Classic, Hiveterminal, Shiba Inu, Terra Luna.

Dünyada Haftanın Trend Coinleri! 31 Aralık – 6 Ocak

Dünyada haftanın trend coinleri listesine baktığımızda ise ilk sırada Bonk’un yer aldığını görüyoruz. Beraberinde Solana listenin 2. sırasında yerini almış durumda. Listede 3. sırayı XEN Crypto takip ediyor. Listenin devamında yer alan Aptos dikkat çeken isimler arasında yer alırken, sırasıyla Apollo ve GMX listenin üst sıralarında yer alıyorlar.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala