bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,331.97 1.02%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,060.90 1.53%
bnb
BNB (BNB) $ 590.12 0.08%
solana
Solana (SOL) $ 153.05 0.96%
xrp
XRP (XRP) $ 0.537453 0.96%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.450151 2.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.155798 2.51%

Telekomünikasyon Şirketi Telefonica’dan Metaverse’e Yatırım

telekomunikasyon sirketi telefonicadan metaversee yatirim

Gelişen bir teknoloji olan metaverse evreniyle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Meta‘nın bu konuda attığı adımlarla birlikte metaverse hızla büyümeye başladı. Bu kez İspanya’nın en büyük iletişim şirketlerinden biri olan Telefonica, metaverse’e yatırım yapmaya karar verdi.

İspanya Merkezli Telefonica, Metaverse Platformu Gamium’a Yatırım Yapacak

İspanya‘nın en büyük telekomünikasyon şirketinden biri olan Telefonica, Barselona merkezli metaverse platformu Gamium‘u destekleyerek metaverse yatırımını güçlendireceğini duyurdu. Gamium, platformundaki arazi satışlarıyla on gün içinde bir milyon euro toplayan ilk merkeziyetsiz metaverse platformu olmuştu.

telekomunikasyon sirketi telefonicadan metaversee yatirim

Telefonica’nın inovasyon kolu Wayra’nın metaverse platformu Gamium’a açıklanmayan bir miktarda fon tahsis edeceği belirtildi. Şirket ayrıca, yeni başlayanlar için bir metaverse inovasyon merkezi oluşturacak. Telefonica bunun için Meta ile iş birliği yapıyor.

Wayra Barcelona başkanı Marta Antúnez yatırım hakkında şu ifadelere yer verdi:

Kripto ve Blockchain dünyasında çok yetenekli bir ekip olan Gamium’a yatırım yapmaktan heyecan duyuyoruz. Kendini yeniliğe adamış ve üreticileri güçlendiren merkeziyetsiz bir metaverse platformuna yatırım yapmak gelecek için oldukça önemli.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Esra Bayram

Esra Bayram, 26 Ocak 1999 tarihinde İstanbul’un Fatih ilçesinde dünyaya geldi. Aslen Zonguldaklı olan Esra Bayram, İlkokul ve Ortaokul’u İstanbul’da 75. Yıl Okulu’nda okuduktan sonra Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar verdi. Liseyi Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde bitirdi. Bu dönemde şiir yazan Esra Bayram bu konuda çeşitli şiir yarışmalarında derece elde etti.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala