bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

SVB’nin Yeni CEO’su Açıkladı: İşler Her Zamanki Gibi Yürüyor

SVBnin Yeni Patronundan Aciklama Isler Normale Dondu

Silicon Valley Bank‘ın yeni CEO’su Tim Mayopoulos, iflas eden bankada yaşanan gelişmelere ilişkin bir açıklama yaptı. Müşterilerine gönderdiği bilgi notunda Mayopoulos, bankadaki işlerin her zamanki gibi yürüdüğünü belirtti. Mayopoulos, Silicon Valley Bank müşterilerini tanımayı dört gözle beklediğini ifade etti.

SVBnin Yeni Patronundan Aciklama Isler Normale Dondu2

SVB’nin Yeni CEO’su Mayopoulos: İşler Normale Döndü

ABD Federal Mevduat Sigorta Şirketi (FDIC), Silicon Valley Bank NA adlı yeni oluşturulan kuruluşun CEO’su olarak Tim Mayopoulos’u atadı. Silicon Valley Bank‘ın tüm mevduatlarını yeni oluşturulan köprü bankaya aktarıldı. Tüm mevduat sahiplerinin ise pazartesi sabahından itibaren paralarına erişebileceği ifade edildi.

Tim Mayopoulos’un müşterilere gönderdiği notta konu hakkında daha fazla gelecek bilgilerin müşterilere aktarılacağını kaydetti. Silicon Valley Bank müşterilerini tanımayı dört gözle beklediğini ifade eden Mayopoulos, “Ben de bu tür durumlarda edindiğim deneyimle bu göreve geldim. Mali krizin ardından Fannie Mae’ye katılan yeni liderlik ekibinin bir parçasıydım. 2008-09’da ve 2012-18’de Fannie Mae’nin CEO’su olarak görev yaptım” ifadelerini kullandı.

2008 yılında yaşanan krizin ardından emlak kredisi kuruluşları Fannie Mae ve Freddie Mac’e el konulmuştu. Mayopoulos, 2009 yılında Fannie Mae’ye başkan yardımcısı olarak katılmıştı. Daha sonra şirketin CEO’su olarak görev yapan Mayopoulos, 2018 yılında görevinden ayrılmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala