bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,476.01 0.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,114.30 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 599.11 1.82%
solana
Solana (SOL) $ 142.60 3.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520502 0.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465885 1.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.14807 2.13%

Stellar, CFTC’nin Küresel Piyasalar Danışma Komitesine Katıldı

stellar cftcnin kuresel piyasalar danisma komitesine katildixvffdbdfx

Kripto para sektöründe birçok önemli gelişmeler yaşanıyor. Bu kez Stellar Geliştirme Vakfı (SDF), blok zincirinin blogunda duyurduğu Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) Küresel Piyasalar Danışma Komitesi’nin (GMAC) en yeni üyesi oldu.

Stellar, CFTC’nin Küresel Piyasalar Danışma Komitesine Dahil Oluyor

Stellar Geliştirme Vakfı, Amerika Birleşik Devletleri Emtia Vadeli İşlemleri Ticaret Komisyonu (CFTC) Küresel Piyasalar Danışma Komitesi’ne dahil oluyor. SDF, kripto-fiat transferleri için kullanılan Stellar blok zincirini destekler. Vakıf, komitede COO Jason Chlipala tarafından temsil edilecek. Şirket blogunda “Layer 1 protokollerinin benzersiz bakış açısını GMAC’a getirmeyi umuyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

stellar cftcnin kuresel piyasalar danisma komitesine katildiesdf
CFTC Meeting on Regulation…

Stellar Geliştirme Vakfı konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Komitenin bir parçası olarak SDF, insani yardımın sağlanmasında istikrarlı paralardan yararlanmak da dahil olmak üzere dijital varlık pazarlarında ve gerçek dünyadaki kullanım durumlarında sabit paraların rolünü vurgulayacaktır.

CFTC komiseri Caroline Pham, sponsorluğundaki ilk toplantı organizasyonel konulara ayrılacak. Stellar COO’su Jason Chlipala, vakfın Layer 1’in benzersiz bakış açısını komiteye vurgulayacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala