bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,038.89 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.25 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 592.89 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 135.88 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519096 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459641 3.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146231 3.32%

Solana Hacker House’a Yoğun İlgi

solana hacker housea ilgi yogun

Solana ekosisteminin paydaşları İstanbul’da düzenlenen Solana Hacker House‘ta bir araya geldi. Geliştiriciler, girişimciler ve yatırımcıları bir araya getiren etkinlik Türkiye için de önemli görülüyor. Türkiye’yi blockchain dünyasına tanıtan etkinliğe yoğun ilgi vardı.

solana hacker housea ilgi yogun2

Solana, DeFi ve NFT’lerin konuşulduğu Solana Hacker House etkinliği dün İstanbul’da başladı. Divan Kuruçeşme’de düzenlenen ve 5 gün sürecek etkinliğe dünyanın her yerinden katılım vardı. Yoğun talep gören etkinliğin katılımcıları arasında geliştiriciler, yatırımcılar, NFT üreticileri gibi ekosisteminin her paydaşı yer aldı.

solana hacker housea ilgi yogun3

Solana Hacker House’un İlk Durağı İstanbul

Solana Hacker House’un 2023 programının ilk ayağı İstanbul’da başladı. Etkinlik, İstanbul’dan önce Kasım 2022’de Lizbon’da gerçekleşmişti. İstanbul’da yapılan etkinlik Türkiye’nin blockchain dünyasına tanıtılması açısından çok önemli olduğu belirtiliyor. Ayrıca Solana Hacker House, girişim sahipleri ile yatırımcıları bir araya getirmesi açısından da ekosistemin gelişmesine katkı sağlıyor. Etkinlikte birçok Türk yerli girişim de yer aldı. Kripto dünyasının önde gelen projelerinden biri olan Solana, birçok blockchain projesi için kritik önem taşıyor.

solana hacker housea ilgi yogun4

İlk günde sektörün önde gelenleri Solana, DeFi, ve NFT’ler ile ilgili görüşlerini paylaştı. Solana Strateji ve İletişim Başkanı Austin Federa, marka inşa etmek üzerine bir konuşma gerçekleştirdi. ‘Solana Türkiye’yi Keşfetmek’ isimli panelde Patika.dev CEO’su Gülcan Yayla, Istanbul Blockchain Women kurucularından Başak Burcu Yiğit, BiLira Topluluk Yöneticisi Melih Yağcı ve İstanbul Blockchain Week Kurucusu Erhan Korhaliller konuşmacı olarak bulundu. Konuşmacılar arasında yer alan Boğaziçi Ventures Yönetim Kurulu Üyesi Barış Özistek, Solana Hacker House’un Türkiye için çok önemli olduğunu belirterek, “İstanbul, teknoloji ve girişim ekosisteminde önemli şehirlerden biri haline geldiğini belirtti. Özistek, etkinliğin İstanbul’da yapılmasının nedeninin Türkiye’deki nitelikli ve yetenekli insanlar olduğunu ifade etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala