bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,550.29 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,150.69 0.30%
bnb
BNB (BNB) $ 612.11 0.72%
solana
Solana (SOL) $ 144.53 2.22%
xrp
XRP (XRP) $ 0.533985 1.14%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477768 0.24%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151579 0.14%

Şimdiye Kadarki En Büyük USDC Yakımı Gerçekleşti

simdiye kadarki en buyuk usdc yakimi gerceklesti 2

Piyasa değerine göre dünyanın en büyük ikinci stablecoin’i olan USDC, yaşanan krizi gidermek adına yeni hamleler yapmaya devam ediyor. Circle’ın stablecoin’i olan USDC kullanıcıların güvenini kazanmak adına mücadeleye devam ediyor. Circle, kırılan güveni onarmak adına şimdiye kadarki en büyük USDC yakımına imza attı.

USDC Yakımı Artıyor

Stablecoin ihraççısı Circle’ın dolar karşısında desteklenen stablecoin’i olan USDC’de kaybedilen güvenin onarılması için yeni adımlar atılmaya devam ediliyor. Blockchain analiz firması Arkham verilerine göre, USDC yakımında bir rekor olan en büyük yakım, 723.5 milyon doların boş bir adrese gönderilip yakılmasıyla yaşandı. Cuma gününden bu yana 6.2 milyar doların üzerinde USDC yakımı gerçekleşti. Bunun yanında yaklaşık olarak 1.66 milyar dolar basıldı. Yaşanan bu olayların ardından net olarak yakılan USDC miktarı yaklaşık olarak 4.5 milyar dolar oldu.

simdiye kadarki en buyuk usdc yakimi gerceklesti

Circle’ın arkasında olduğu USDC’nin desteklendiği varlıkların başarısız olan ABD bankalarında sıkışıp kalmasıyla birlikte, Circle güveni yeniden kazanmak adına yakım işlemine başladı. Amerika Birleşik Devletleri düzenleyicileri, Silicon Valley Bank ve Signature Bank müşteri mevduatlarının tam iadesini garanti etmişti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala