bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,643.05 1.58%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,179.56 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 591.53 0.21%
solana
Solana (SOL) $ 136.60 0.24%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514467 1.52%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.45687 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143431 1.09%

Shiba Inu’dan Oyun İçerikli Dikkat Çeken Paylaşım

shiba inudan oyun icerikli dikkat ceken paylasim

Kripto para dünyasının en ünlü kripto paralarından olan Shiba Inu (SHIB) dikkat çekmeye devam ediyor. Son olarak Twitter üzerinden oyun odaklı bir paylaşımda bulunan Shiba Inu, dikkatleri yine üzerine çekmeyi başardı.

Shiba Inu Oyun Sektörüne Göz Kırptı

Özellikle son dönemde Metaverse‘ün artan popülaritesiyle birlikte NFT ve Blockchain tabanlı birçok oyun hızlı bir yükselişe geçti. The SandBox ve Decetraland gibi projeler fiyatlarını 2’ye 3’e katlarken, diğer birçok proje de oldukça büyümüş durumda.

Bununla beraber Shiba Inu’nun resmi Twitter hesabı üzerinden paylaştığı bu 13 saniyelik video, akıllara bir metaverse veya NFT oyununun gelip gelmeyeceği sorusunu getirdi.

Paylaşımın sonunda takipte kalın diyen Shiba Inu, devamında en büyük kripto para topluluklarından biri olan Shibarmy’i de etiketledi.

Son olarak oyun ekipmanları satan dijital mağaza NewEgg ile #Friendshib hashtag’li paylaşım yapan Shibe Inu sayfası, iddiaları daha da büyüttü.

Bunun üzerine NewEgg’in “Yakında Newegg’de…$SHIB” paylaşımı ile birlikte büyük bir kitle NewEgg’in SHIB kabul edeceğine ikna olmuş durumda.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala