bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 57,828.49 4.21%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,966.54 1.20%
bnb
BNB (BNB) $ 558.88 2.96%
solana
Solana (SOL) $ 133.41 5.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514681 3.45%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.44904 2.09%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.129145 2.57%

Seyahat Şirketi Travala, Shiba Inu’yu (SHIB) Desteklediğini Açıkladı

seyahat sirketi travala shiba inuyu shib destekledigini acikladi

Kripto para odaklı seyahat şirketi Travala, artık topluluk baskı sonrası Shiba Inu’nun (SHIB) kazandığını belirterek ödeme seçeneklerine SHIB’i ekleyeceğini açıkladı. Böylelikle Shiba Inu (SHIB) dünya çapında 2.2 milyondan fazla otel ve konaklama rezervasyonu için kullanılabilecek.

Ek olarak Dogecoin’in de (DOGE) Mayıs başında ödeme seçeneklerinin listesine eklendiğini belirtelim.

Travala ile Shiba Inu (SHIB) Kullanarak Rezervasyon

Temmuz ayında Travala, Airbnb gibi yerleşik şirketlerle rekabet etmeyi amaçlayan merkeziyetsiz bir ev kiralama hizmeti olan Dtravel’ı tanıtmıştı. Bununla birlikte, 2017’de piyasaya çıkan şirket, kripto dostu gezginler arasında hızla popüler oldu.

Son dönemde birçok şirket için ilgi odağı olan SHIB, hızla yeni platformlarda listelenmeye ve ödeme yöntemleri arasına girmeye devam ediyor.

Diğer taraftan kripto odaklı seyahat platformu Travala’nın yerel token’ı AVA’nın SHIB’i kabul etmesi sonrası ani düşüş yaşaması ise dikkatlerden kaçmadı.

Gün başında 1.89 dolardan fiyatlanan AVA, haberimizin yazımı itibarıyla CoinMarketCap verilerine göre yüzde 2.5 düşerek 1.69 dolara kadar geriledi.

Son olarak Travala’nın gelir kısmında kripto ödeme seçeneklerini genişletirken, kârını artırdığını açıkladığını da hatırlayalım.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala