bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,503.75 1.80%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,185.85 3.57%
bnb
BNB (BNB) $ 588.28 2.72%
solana
Solana (SOL) $ 136.03 4.41%
xrp
XRP (XRP) $ 0.507245 2.55%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454321 3.60%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.141819 4.94%

Savcılar Sam Bankman-Fried’in yeniden tutuklanmasını talep etti

savcilar sam bankman friedin yeniden tutuklanmasini talep etti

Kripto para dünyasının önemli isimlerinden Sam Bankman-Fried (SBF), Amerika Birleşik Devletleri’nde bir yargıç tarafından sıkılaştırılan kefalet koşullarına tabi oldu. Bu durum, FTX kripto para borsasının çöküşü ile ilgili yaklaşan duruşması öncesinde Bankman-Fried’in hapse atılma ihtimalini yeniden gündeme getirdi.

Savcılardan SBF Hakkında Yeniden Tutuklama Talebi

ABD yargıcı, Çarşamba günü Sam Bankman-Fried’in kefalet şartlarını daha da sıkılaştırdı, halkla iletişimini sınırlandırdı ve FTX kripto para borsasının çöküşüne dair yaklaşan duruşması öncesinde onun hapis yatma olasılığını gözden geçirdi.

Federal savcılar, ABD Bölge Yargıcı Lewis Kaplan’a Sam Bankman-Fried’ın eski sevgilisi Caroline Ellison‘ın kişisel notlarını bir gazeteciyle paylaşmasının “çizgiyi aştığını” ve ikinci bir tanık müdahalesi olduğunu belirterek onun hapse konulmasını talep etti.

Kaplan, Sam Bankman-Fried’ı derhal hapse koyma talebini reddetti, fakat daha önce savcıların istediği bir “yayın yasağı” uyguladı ve her iki tarafı da 3 Ağustos’a kadar yazılı argümanlarını hazırlamaları konusunda uyardı.

Manhattan federal mahkemesinde Kaplan, “Hükümetin bu konu hakkındaki ilgisini ciddiye alıyorum ve bu konuda titiz olmanızı tavsiye ederim.” dedi.

Son olarak Bankman-Fried’in avukatı Mark Cohen, müvekkilinin basınla ilişkisini sadece itibarını savunmak için kullandığını ve Sam Bankman-Fried’ın hapse konulması durumunda duruşma için hazırlanmasının “neredeyse imkansız olacağını” belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala