bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,415.26 0.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,143.41 0.53%
bnb
BNB (BNB) $ 609.18 0.24%
solana
Solana (SOL) $ 144.16 1.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.525904 0.32%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468532 0.26%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151049 0.96%

Caroline Ellison, FTX Olayları Sebebiyle Özür Diledi

caroline ellison ftx olaylari sebebiyle ozur diledi

Başarısız kripto para borsası FTX’in kardeş ticaret şirketi Alameda Research ile ilgili yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Son olarak Alameda Research’ün eski CEO’su FTX olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

Caroline Ellison Özür Diledi

İflas eden kripto para borsası FTX’in kurucusu olan Sam Bankman-Fried’in yakın bir arkadaşı olan Caroline Ellison, bu hafta mahkemede dolandırıcılık ve diğer suçlarını kabul etmişti. Ellison bu açıklamalarının ardından yaşananlardan ötürü özür diledi. Ellison’un bu açıklaması, daha önceden yaptığı müşterilerden milyarlarca dolar çalmak için komplo kurduğunu itiraf etmesinin ardından geldi.

Sunulan duruşma tutanaklarında ayrıca Sam Bankman-Fried’in kripto ticaret şirketi Alameda Research’ün eski CEO’su Bayan Ellison, “Yaptığım şey için gerçekten üzgünüm. Yapılanların yanlış olduğunu biliyordum” demişti.

Caroline Ellison, dolandırıcılık, komplo ve kara para aklama da dahil olmak üzere yedi suçtan suçlarını kabul etmişti. Ellison duruşması esnasında, Alameda’nın riskli yatırımlarını yapmak için FTX’te bulunan müşteri fonlarına sınırsız erişimlerinin olduğunu açıklamıştı.

Son olarak olayların kilit isimlerinden birisi olan Ellison, 250.000 dolar karşılığında serbest kalmıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala