bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,184.13 4.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,979.27 5.96%
bnb
BNB (BNB) $ 568.44 3.98%
solana
Solana (SOL) $ 124.57 7.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.496115 3.61%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.434389 4.44%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.133087 6.25%

Savcılar ile SBF’nin avukatları ters düştü!

sbfye yeniden cezaevi yolu gorundu

Savcılar, FTX’in eski CEO’su Sam Bankman-Fried’ın önümüzdeki ay yapılacak duruşma öncesinde avukatlar ile jüri üyelerinin sorularını doğru bulmadığını açıkladı.

Sam Bankman-Fried’ın avukatları bu hafta başında jüri üyelerine, kaynakların başkalarına yardım etmek amacıyla kullanılması, beden dili ve siyasi bağışlar da dahil olmak üzere bir çok konu hakkında önerisinde bulunmuştu. Bunlardan soru başlıklarına ve konuların detaylarına cuma günü savcılar karşı çıktı. 

SBF mahkemesi giderek kızışıyor

Savcılar, FTX CEO’su Sam Bankman-Fried’ın önümüzdeki ay yapılacak duruşma öncesinde potansiyel jüri üyelerine sözde “etkili fedakarlık” hareketi hakkında poz vermek istemesi nedeniyle avukatların sorularını geri çevirdi. Savcılar Cuma günü ABD New York Güney Bölgesi Bölge Mahkemesi’ne yaptıkları başvuruda, soruların Bankman-Fried’in zenginliği aracılığıyla “dünyayı iyileştirmeye” çalıştığı yönündeki “örtülü bir girişim” olduğunu savundu.

Tutuklanmasından önce Bankman-Fried, kaynakların sözde başkalarına yardım etmek için kullanılmasına odaklanan toplumsal hareketin destekçisiydi.  Savcılar, konu hakkında “Savunma, sanığın sözde hayırseverlik taahhütleri için kabul edilebilir bir amaç ortaya koysa da çıkarmasa da, voir dire jüriye sanığın sadece dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek isteyen iyi bir adam olduğunu önermek için uygun bir forum değil.” dedi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala