bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,232.94 1.20%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,110.82 0.70%
bnb
BNB (BNB) $ 593.53 2.88%
solana
Solana (SOL) $ 137.10 3.79%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519394 0.25%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.458859 1.54%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146615 1.48%

Samsung, Müşterileri için Metaverse’e Yatırım Yapacak

samsung musterileri icin metaversee yatirim yapacak

Metaverse kavramının hızla gelişmesi ile beraber birçok büyük şirket bu alandaki çalışmalarını hızlandırıyor. Daha önce de metaverse haberleri ile gündeme gelen Güney Kore’nin dev elektronik şirketi Samsung, metaverse konusunda yeniden gündemde.

Samsung, Metaverse Yatırımlarına Önem Veriyor

Elde edilen son bilgilere göre; Güney Kore’nin dev elektronik şirketi Samsung metaverse konusunda emin adımlar atıyor. Dev teknoloji şirketi Samsung’un CEO’su Jong-Hee Han, şirketin genel kurul toplantısında 2022 yılı için belirledikleri hedeflerden bahsetti.

Jong-Hee Han, ilerleyen dönemlerde daha hızlı yol alabilmek için robot ve metaverse teknolojilerine yatırım yapacaklarını söyledi.

Söz konusu bu hamle ile beraber, çoklu birleşme ve satın almalar, yapay zeka alanına girmeyi, 5G telekomünikasyon teknolojisini ve robot üretimini içerecek.

Samsung’un CEO’su Jong-Hee Han konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

Müşterilerin Metaverse’i her zaman, her yerde deneyimleyebilmeleri için optimize edilmiş metaverse cihazları ve çözümleri geliştireceğiz.

Ayrıca Han, toplantı sırasında, Samsung’un, gelecek nesillerin robotlarla “hayat arkadaşı” olarak yaşamalarına yardımcı olmak için robot teknolojisi alanında birçok alanda lider bir şirket olmayı planladığını vurguladı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala