bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,899.12 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.83 0.15%
bnb
BNB (BNB) $ 587.84 0.57%
solana
Solana (SOL) $ 146.10 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528409 1.49%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457487 2.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160293 2.54%

Samsung, Blockchain Güvenlik Sistemini Duyurdu

samsung blockchain guvenlik sistemini duyurduwe

Birçok şirket güvenlik konusunda Blockchain teknolojisine güvenmeye başladı. Son olarak güvenliğe dayanan uygulamalar, potansiyel uygulamaları genişlemeye devam ettikçe, Blockchain teknolojisini kullanmaya başlayanlar arasında yer alıyor. Son olarak Samsung, akıllı cihazları için “özel Blockchain” tarzı bir güvenlik sisteminin uygulandığını duyurdu.

Samsung’dan Akıllı Cihazlar için Blockchain Güvenlik Sistemi

Güney Koreli elektronik ve yazılım devi Samsung, bugün akıllı cihazları için “özel Blockchain” tarzı bir güvenlik sisteminin uygulandığını duyurdu.

vdf

Knox Matrix adı verilen sistemin amacı, her bir akıllı cihazın diğerlerinin aktivitelerini izlemesini sağlamak ve erişim verilerini paylaşarak loglama işleminin yapılabilmesi için birden fazla cihazı içeren ortamın güvenliğini artırmaktır. Sistem, “çok katmanlı karşılıklı izleme” yoluyla daha da geliştirilebilir.

Özellikle, en son Samsung Geliştirici Konferansı’nda bu teknoloji, şirketin mevcut güvenlik stratejisinin bir revizyonu olarak tanıtıldı. Ancak firma, sistemin iç işleyişi hakkında daha fazla ayrıntı vermedi.

Samsung, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Samsung cihazlarınız Android, Tizen veya başka bir işletim sistemine dayalı olsun, Samsung Knox Matrix, birleşik bir güvenlik yazılım geliştirme kiti sağlayabilecektir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala