bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,038.89 2.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,120.25 1.06%
bnb
BNB (BNB) $ 592.89 3.18%
solana
Solana (SOL) $ 135.88 6.08%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519096 1.91%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459641 3.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146231 3.32%

Robinhood, SEC Davasında Adı Geçen Tokenlerin Listelemesini Gözden Geçiriyor

robinhood sec davasinda adi gecen tokenlerin listelemesini gozden geciriyor

Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance ve Coinbase’e açılan davalar kripto sektörünü olumsuz etkiledi. Bu noktada Robinhood cephesinden de yeni bir hamle geldi.

Robinhood, SEC davalarında Adı Geçen Tokenleri Listeden Çıkartabilir

Şirketin bir temsilcisi Kongre komitesine verdiği demeçte, fintech ticaret uygulaması Robinhood‘un bu hafta Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu tarafından Binance ve Coinbase’e karşı açılan davalarda adı geçen tokenleri listeden çıkarabileceğini dile getirdi.

robinhood sec davasinda adi gecen tokenlerin listelemesini gozden geciriyor 2

Eski bir SEC komisyon üyesi olan Robinhood Yasal Uyum Direktörü Dan Gallagher, Salı günü Temsilciler Meclisi Tarım Komitesi önünde ifade verirken, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Bu konuda ne gibi adımlar atacağımızı belirlemek için SEC analizini aktif olarak gözden geçiriyoruz.

Robinhood bilindiği üzere, menkul kıymetler alım satımı için bir lisansa sahip. Yine de Gallagher, şirketin bu iki yaptırım eyleminde Solana, Polygon ve Cardano da dahil olmak üzere SEC tarafından kayıtsız menkul kıymetler olarak adlandırılan tokenlerin ticaretini yapmak için bunu kullanabileceğini düşünmediğini ifade etti.

Ancak Gallagher, bu projelerden gelen diğer menkul kıymet yatırımları için açıklama standardının olmamasının, bunların yeniden listelenmesini engelleyeceğini dile getirdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala