bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,293.23 0.63%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,132.58 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 602.74 1.12%
solana
Solana (SOL) $ 143.45 1.50%
xrp
XRP (XRP) $ 0.523476 0.85%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468471 0.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149775 0.28%

Robinhood, Kripto Hediye Özelliği Üzerinde Çalışıyor

robinhood kripto hediye ozelligi uzerinde calisiyor

Bloomberg tarafından hazırlanan bir rapora göre; kripto varlık alım satım platformu Robinhood kripto hediye özelliğini test ediyor. Robinhood’un iPhone uygulamasının beta sürümünde keşfedilen koda göre, kullanıcılar platform üzerinden birbirine kripto para hediyesi gönderebilecek.

Robinhood’tan Kripto Hediye Özelliği Geliyor

Bloomberg raporuna göre, Robinhood kullanıcıların diğer kullanıcılara hediye olarak kripto göndermesine olanak tanıyan bir özelliği test ediyor. Rapora göre kodda 180 karaktere kadar uzunlukta mesajlar da eklenebildiği görülüyor. Aynı zamanda dijital hediye kartları aracılığıyla kripto para biriminin gönderilmesine de izin verilecek. Ayrıca bir kripto para hediyesi gönderen kullanıcı, işlem kabul edilmeden önce istediği zaman parasını geri çekebilecek.

robinhood kripto hediye ozelligi uzerinde calisiyor 2

Rapora göre hediye özelliği, Robinhood‘un kripto para birimleriyle yaptığı çalışmaların devamı niteliğinde olacak. Bunun yanında ilerleyen dönemde yedek değişiklik yatırımı ve doğrudan mevduatları erken alma özellikleri de platforma eklenecek gibi duruyor.

Hatırlatmak gerekirse daha önce Robinhood, bir kripto para cüzdanı üzerinde çalışıyordu. Bloomberg, yeni özelliğe kaydolan kullanıcıların bir bekleme listesi sayfası olduğunu, ayrıca kripto transferleri kodunu içerdiğini tespit etmişti. Bunun yanında Robinhood ve Blockchain analitik şirketi Chainalysis arasında bir ortaklık kurulduğu da kısa süre önce açıkladı. Kurulan ortaklık, Robinhood’un kripto para cüzdanı geliştirmelerine güvenlik açısından yardımcı olacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala