bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,210.20 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,134.36 0.67%
bnb
BNB (BNB) $ 608.61 0.31%
solana
Solana (SOL) $ 143.49 2.61%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528567 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.475675 0.10%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150662 0.17%

Robert Kiyosaki’den Bitcoin ile İlgili Değerlendirme

robert kiyosakiden bitcoin ile ilgili degerlendirmew

Ünlü gayrimenkul yatırımcısı ve finansal okuryazarlık üzerine en çok satan “Rich Dad, Poor Dad” kitabının yazarı Robert Kiyosaki lider kripto para birimi Bitcoin hakkında değerlendirmede bulundu.

Robert Kiyosaki Bitcoin ve Dolar Hakkında Yorum Yaptı

Son dönemde birçok isim kripto para birimleri hakkında değerlendirmelerde bulunuyor. Bu kez en çok satan kitabı Rich Dad, Poor Dad’in ünlü yazarı Robert Kiyosaki, dolarının gelecek yıl Ocak ayına kadar çökeceğini iddia ediyor. Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederken Bitcoin‘i satın alınacak yatırımlardan biri olarak adlandırdı.

robert kiyosakiden bitcoin ile ilgili degerlendirmewe

Robert Kiyosaki, konu işe ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Fed’in dönmesinden sonra doların Ocak 2023’e kadar çökeceğine inanıyorum. Fed faiz oranlarını yükseltmeye devam ederse dolar güçlenerek altın, gümüş ve Bitcoin fiyatlarının düşmesine neden olacak. 

Aynı zamanda, Kiyosaki daha önce doların sonunu tahmin etmişti ve sahte para olarak adlandırırken yatırımcılara gümüşü tercih etmelerini tavsiye etti ve bunun yaklaşık 500 dolara yükselebileceğini söyledi.

Bunun yanında Peter Schiff’te altın ve gümüş fiyatlarının şimdiden dibe vurmasının mümkün olduğunu savundu. Ayrıca Sachiff, piyasaların henüz farkına varmadığını da sözlerine ekledi

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala