bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,840.10 1.12%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,139.65 0.46%
bnb
BNB (BNB) $ 602.56 2.17%
solana
Solana (SOL) $ 143.29 2.26%
xrp
XRP (XRP) $ 0.527014 0.39%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466118 1.36%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149362 1.68%

Ripple CEO’su Hindistan’ın Kripto Paraları Yasaklama Tasarısını Eleştirdi

Ripple CEOsu Hindistanin Kripto Paralari Yasaklama Tasarisini Elestirdi

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, ‘Hindistan’ın kripto para birimlerini yasaklama tasarısını görmek bende hayal kırıklığı yarattı’ dedi.

Hindistan hükümeti yetkililerinin, kripto para birimlerini yasaklayacak yeni bir tasarıyı tartışmayı planladıkları bildiriliyor.

Bloomberg’in 15 Eylül tarihli bir haberine göre Hindistan federal kabinesi, mahkemelerin kapsamlı bir yasağı kaldırmasından altı ay sonra kripto paraları yasaklayan bir yasayı yeniden ele alıyor. Anonim kaynaklar, Hindistan hükümetinin blockchain teknolojisinin gelişimini teşvik edeceğini, ancak kripto para birimi ticaretini teşvik etmeyeceğini iddia etti.

Buna karşılık, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse denilen yardım ülkedeki nüfusun büyük miktarda kripto para birimi ticareti potansiyeline sahip olduğunu belirterek “hayal kırıklığı” yaşadığını ifade etti:

Mayıs ayı itibarıyla Hindistan’da , banka hesabına veya diğer finansal araçlara erişimi olmayan kabaca 190 milyon bankasız yetişkin vardı. Bazı uzmanlar, Bitcoin ( BTC ) gibi kripto para varlıklarının yatırım ve tasarruf için basit araçlarla finansal okuryazarlığı teşvik etmenin bir yolu olduğunu iddia etti.

Haziran ayından bu yana, kripto para birimlerini yasaklayabilecek yeni bir yasayı düşünen Hindistan hükümet yetkililerinin raporları var. RBI’nin bankaları kara listeye alma yaklaşımından farklı olarak, hükümet şimdi daha bağlayıcı olacağı bildirilen yasal değişiklik yoluyla kripto paraları yasaklamayı düşünüyor olabilir.

Hindistan Parlamentosu, salgın nedeniyle ertelendikten sonra Pazartesi günü yeniden toplandı. Hindistan kripto para borsası CoinSwitch’in kurucusu ve CEO’su Ashish Singhal, Haziran ayında dijital para birimlerine yönelik kapsamlı bir yasağın 2020’de olduğundan daha muhtemel olduğunu söyledi. Hindistan genelinde kripto paraların algılanma biçiminde bir değişiklik olduğunu da sözlerine ekledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

BTCHaber

2016’da kurulan BTCHaber, kendi yazar kadrosu ile özgün yazılar ve içerikler üretmekte, yerli ve yabancı kaynakları takip ederek doğruluğu teyit edilmiş sadece önemli ve öne çıkan haberleri sunmaktadır. BTCHaber, kripto para piyasasının her geçen gün büyüdüğü bu dijital çağda yeni yatırım yollarının keşfetmek, gelişmeleri anbean takip etmek ve kullanıcıları doğru bilgiye ulaştırmak için kurulmuş güncel Bitcoin ve diğer kripto paraların konu alındığı haber platformudur.
https://www.btchaber.com/

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala