bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,440.46 1.85%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,988.87 1.03%
bnb
BNB (BNB) $ 590.97 2.10%
solana
Solana (SOL) $ 143.52 3.73%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519689 0.62%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457462 3.66%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144521 4.03%

Revolut, Üç Kripto Parayı Listeden Çıkarmayı Planlıyor

Revolut Uc Kripto Parayi Listeden Cikarmayi Planliyor

Revolut, platformunun ABD tarafında MATIC, SOL ve ADA token’larını listeden çıkarmayı planlıyor. Kripto dostu fintech Revolut, Polygon (MATIC), Solana (SOL) ve Cardano (ADA) token’larını ABD’deki ticaret platformundan kaldırmaya hazırlanıyor.

The Block’un haberine göre Revolut, ABD’li müşterilerine mail üzerinden durum bilgisi paylaştı. Revolut’un bu mailinde, platformun ABD tarafında üç kripto varlığın satın alınamayacağı ve 18 Eylül’den önce bu token’ların elden çıkarılması gerektiği yer alıyor.

Revolut Uc Kripto Parayi Listeden Cikarmayi Planliyor2

Revolut, Üç Kripto Parayı Radarına Aldı

Revolut sözcüsünün The Block’a yaptığı açıklamaya göre bu hamle, Revolut’un ortağı Bakkt‘ın bu token’ları delist etmesiyle geldi. Revolut sözcüsü, “Revolut’un token’ları listeden çıkarmasının nedeninin ABD’deki kripto hizmetleri sağlayıcısı Bakkt’ın kısa süre önce token’ları listeden çıkarmaya karar vermesidir” dedi. Revolut’un kullanıcılarına attığı e-postada, bu hamlenin ABD’de kripto para birimiyle ilgili değişen yasa ve düzenlemelerden kaynaklandığı belirtildi.

Bakkt ve Revolut bu token’leri listeden çıkaran tek platform değil. Robinhood ve eToro da kısa süre önce bu token’lerin alım satımını durdurdu. Tüm bu kararlar, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun kripto borsaları Binance, Binance.US ve Coinbase aleyhine, müşterilere kayıtsız menkul kıymetler sundukları iddiasıyla dava açmasından birkaç gün sonra geldi.
SEC, şikayetlerde ilk kez MATIC, SOL ve ADA’nın diğer birkaç token arasında menkul kıymet olduğunu iddia etti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala