bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,516.02 0.50%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,118.61 1.12%
bnb
BNB (BNB) $ 599.78 1.84%
solana
Solana (SOL) $ 143.23 2.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519766 0.80%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.466487 1.13%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147937 1.94%

Ralph Lauren’in Miami Mağazası Kripto Ödemelerini Kabul Edecek

ralph laurenin miami magazasi kripto odemelerini kabul edecek

Dünyanın en büyük moda markalarından birisi olan ABD merkezli Ralph Lauren, bir süredir Web3 alanında varlık göstermek için çalışmalar yapıyordu. Şirket tarafından yapılan son açıklamada, Ralph Lauren’in Miami’nin Tasarım Bölgesi’nde yeni açılan mağazasında kripto para ödemelerinin kabul edileceği belirtildi.

Ralph Lauren, Kripto ile Ödeme Kabul Eden Markalar Arasına Katıldı

ABD merkezli moda devi Ralph Lauren, Miami’de açmış olduğu yeni mağazasında, kripto para birimleri ile ödeme kabul edeceğini açıkladı. Şirket tarafından yapılan bir basın açıklamasına göre, müşterilerin Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Polygon’un kripto para birimi olan MATIC’i kullanarak mağazadan alışveriş yapabilecekleri belirtildi. Şirket kripto para birimleri ile ödeme kabul edebilmek için BitPay ile ortaklık kurduğunu da dile getirdi.

ralph laurenin miami magazasi kripto odemelerini kabul edecek 2

Ralph Lauren’ın kripto para birimleri ile ödeme kabul etmesine ek olarak, Poolsuite NFT üyelik koleksiyonunun mevcut sahiplerine hediye edilecek bir NFT koleksiyonunun çıkarılması için Web3 topluluğu Poolsuite ile de ortaklığın kurulduğu açıklandı. Üyeler bu sayede, “özel bir etkinliğe” erişim hakkı kazanabilecek ve “Leisurist” avatarlarını kullanabilecek. Son olarak şirket geçtiğimiz aylarda Fortnite ve Roblox oyunlarında dijital giyim koleksiyonlarını yayınlamıştı.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala