bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,955.87 2.49%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,116.78 1.14%
bnb
BNB (BNB) $ 594.38 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 136.23 5.67%
xrp
XRP (XRP) $ 0.514152 2.19%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.454957 2.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.145009 4.22%

Polygon’un Kurucu Ortağı Sandeep Nailwal’den Ethereum Yorumu

polygonun kurucu ortagi sandeep nailwalethereum yorumu

Polygon’un kurucu ortağı Sandeep Nailwal’den dikkat çeken Ethereum (ETH) yorumu geldi. Nailwal, Scott Melker ile yaptığı yeni bir röportajda, Ethereum’un ilerleyen dönemlerde gelecekte kripto ekosisteminde daha da kritik bir role sahip olabileceğinin altını çizdi. Ayrıca Nailwal, Ethereum Blockchain‘in gelişmelere dikkat çekerek, merkeziyetsizlik kavramının vurguladı.

Sandeep Nailwal’a Göre Ethereum Web 3 Geleceğine Hakim Olacak

Polygon’un (MATIC) kurucusu Sandeep Nailwal, Scott Melker’ın yaptığı yeni bir röportajda, Ethereum’un, Web 3 teknolojisine hükmedebileceğini söyledi.

polygonun kurucu ortagi sandeep nailwalethereum yorumu 2

Nailwal, Ethereum’un hakimiyeti konusunda şu ifadeleri kullandı:

Web 3 tezimiz tüm alanın Ethereum veya belirli bir layer 1 olacak şekilde gelişeceği yönünde. Ağ etkileri açısından yüzde 99.999 oranda Ethereum’un hakim olacağına inanıyoruz.  

Polygon kurucu ortağı ayrıca Ethereum’un hız ve maliyet sınırlamalarından yakınıyor olsa da, rakiplerinin aksine merkezi olmayan kalmayı başardığını söylüyor.

Son olarak belirtmek gerekirse Ethereum kurucusu Vitalik Buterin’in teorisine de bir atıf yapan Nailwal, ölçeklenebilirlik, güvenlik ve merkeziyetsizlik arasından sadece ikisinin birinci öncelik olarak alınabileceğinin altını çizdi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala