bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,143.19 1.48%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,130.81 0.94%
bnb
BNB (BNB) $ 601.65 0.66%
solana
Solana (SOL) $ 143.16 0.28%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52159 1.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.468901 0.61%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.149285 0.41%

Polkadot Cephesinden Anlık Mesajlaşma Uygulaması Hamlesi

polkadot cephesinden anlik mesajlasma uygulamasi hamlesi

Blockchain şirketi Polkadot, yeni gelişmelerle karşımıza çıkmaya devam ediyor. Polkadot, kısa bir süre önce yapılan bir dosyalamaya göre, Blockchain tabanlı yeni bir anlık mesajlaşma uygulaması için ticari marka başvurusunda bulundu.

Polkadot, Blockchain Tabanlı Mesajlaşma Uygulaması Geliştiriyor

Kripto şirketleri son dönemde Blockchain tabanlı başka projelere de yöneliyor. Bu şirketlerden birisi olan Polkadot, kısa bir süre önce yapmış olduğu dosyalamaya göre şirket, Blockchain tabanlı anlık mesajlaşma uygulaması üzerinde çalışıyor olabilir. Polkadot’un Blockchain tabanlı anlık mesajlaşma uygulaması henüz duyurulmamış olsa da şirketin yapmış olduğu ticari marka tescili başvurusu bunun bir göstergesi.

polkadot cephesinden anlik mesajlasma uygulamasi hamlesi 2

Dosyaya göre Polkadot, “Polkadot Converse” ismini ticari marka olarak tescilledi ve uygulamaya ilişkin ek bilgileri dosyalamanın “ürünler ve hizmetler” bölümüne dahil etti. Şirketlerin yapmış olduğu ticari marka başvuruları, Sosyal ağ için yazılım; çevrimiçi bir topluluk oluşturmak, yönetmek ve onunla etkileşim kurmak için yazılım; oluşturmak için yazılım, elektronik mesajlar, grafikler, resimler, ses içeriği göndermek ve almak için yazılımı içeriyor.

Son olarak Polkadot’un yerel kripto para birimi olan Polkadot (DOT) yaklaşık olarak 7.5 milyar dolarlık piyasa değeriyle en büyük 11. kripto para birimi olarak yer alıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala