bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,649.05 0.28%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,136.67 0.63%
bnb
BNB (BNB) $ 586.27 0.09%
solana
Solana (SOL) $ 145.37 0.05%
xrp
XRP (XRP) $ 0.528579 0.74%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.457174 2.50%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.160745 5.69%

Paris Blockchain Week Summit 12 Nisan’da Başlıyor

Paris Blockchain Week Summit 12 Nisanda Başliyor

Blockchain ve kripto dünyası tüm hızıyla büyüyor, güçleniyor ve gelişiyor. Kısa bir süre önce ufak salonlarda oldukça az kişiden oluşan toplantıların, artık hem sayısı hemde katılımcısı oldukça artmış durumda. Diğer taraftan bu etkinliklere katılan katılımcıların da yer aldığı sektörler oldukça geniş bir yelpazede yer alıyor. Yine bu önemli etkinliklerden birisi olan Paris Blockchain Week Summit (PBWS) 2022 etkinliğini 12-14 Nisan arasında gerçekleştirecek. Etkinliğe sektörden önemli isimler katılırken, etkinliğin ana konuşmacı Ava Labs’ın Kurucusu ve CEO’su Emin Gün Sirer olacak.

Ek olarak PBWS 2022, dünyanın en büyük start-up kampüsü ve kuluçka merkezi olan Station F’de gerçekleşecek.

Paris Blockchain Week Summit 12 – 14 Nisan Arası Gerçekleşecek

Blockchain ve kripto temalı etkinliklerin sayısı hızla artarken, bu etkinliklerin önemi de doğru orantılı olarak artıyor. Öyle ki bu tarz etkinlikle büyük küçük tüm projeler önemli fırsatlar yakalarken, sektörden önemli kişilerin katılımı da sektörün bilinirliği açısından önemli bir etken arz ediyor.

Bu yıl 3. kez düzenlenen Paris Blockchain Week Summit’te de (PBWS) Tim Draper ve Emin Gün Sirer’in yanı sıra Binance’in CEO’su Changpeng Zhao, FTX’in CEO’su Sam Bankman-Fried, The Sandbox COO’su ve Kurucu Ortağı Başkanı Sébastien Borget ve Oregon’un 6. ABD Meclis Bölgesi için Yearn Geliştirici ve Demokrat Aday Matt West gibi önemli isimler yer alıyor.

Dört ana başlıkta toplanacak etkinlikte, politika, teknoloji, işletme ve finans dahil olmak üzere birçok sektörlerden 250’yi aşkın uluslararası konuşmacı sunum yapacak.

Kurumsal Blockchain, sektörel yeniliğe, tedarik zincirlerine ve izlenebilirliğe odaklanırken, teknoloji geliştiricileri, DAO’lara, yönetişime, gizliliğe ve teknik kullanım durumlarına odaklanacak. Diğer taraftan Finans başlığı DeFi’a, dijital varlık likiditesine, kripto kredileri ve borsalarla ilgilenirken, kamu politikaları ise düzenleyici gelişmeleri, yeni girişimler ve kara parayla mücadele gibi başlıklar altında toplanacak.

Etkinlik ile alakalı olarak konuşan PBWS CEO’su Emmanuel Fenet, şu ifadelere yer verdi:

“PBWS’nin 2022’de Paris’te fiziksel bir etkinlik olarak geri döneceğini duyurmaktan memnuniyet duyuyorum. İster DeFi gibi olgunluğa yakın olsunlar, isterse Merkeziytesiz Otonom Kuruluşlar (DAO) gibi yeni ortaya çıkan modeller olsun. Sektör liderleri için ortak bir buluşma yeri olarak, sektörde, oyuncularda ve dünyada gezinmeye yardımcı olacağız.”

Diğer taraftan etkinlik için heyecanlanan tek isim Fenet değil. Etkinliğe sayılı günler kala PBWS için büyük beklentiler içerisinde olan Stellar Development Foundation CMO’su Jordan Edelstein ise şunları söyledi:

“PBWS’deki çok sayıda katılımcıyla etkileşim kurmak ve Stellar ağındaki fırsatlar evrenini tartışmak için sabırsızlanıyoruz.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala