bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,838.10 1.23%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.29 0.85%
bnb
BNB (BNB) $ 598.75 2.31%
solana
Solana (SOL) $ 139.56 3.93%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524549 0.27%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.463076 1.84%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.147776 2.65%

Panama Başkanı Laurentino Cortizo, Kripto Yasasını Onaylamayacak

panama baskani laurentino cortizo kripto yasasini onaylamayacakg

Kripto para dünyasındaki yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken bu kez Panama Devlet Başkanı Laurentino Cortizo’dan bir açıklama geldi. Panama Devlet Başkanı Laurentino Cortizo, genel kurul tarafından kabul edilen kripto para birimlerinin kullanımını düzenlemeyi amaçlayan ve merakla beklenen yasa tasarısında kara para aklamayla mücadelede (AML) daha sıkı kontroller için çağrıda bulundu.

Panama Başkanı Kripto Düzenleme Tasarısını Onaylamaya Hazır Değil

Denizaşırı finansal hizmetlerin merkezi olarak bilinen Orta Amerika ülkesi Panama, kripto para yasası ile gündemde. Bloomberg tarafından elde edilen bilgilere göre; Panama Devlet Başkanı Laurentino Cortizo yaptığı açıklamada, Orta Amerika ülkesinde vatandaşların kripto para birimlerini bir ödeme şekli olarak kullanmasına izin verecek olan ve kısa süre önce onaylanan tasarıyı veto edebileceğini söyledi.

panama baskani laurentino cortizo kripto yasasini onaylamayacakf

Panama Devlet Başkanı Laurentino Cortizo yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullandı:

Yasada kara para aklama faaliyetleri ya da kara para aklamayı önleme faaliyetleriyle ilgili maddeler varsa çok dikkatli olmak zorundayım, bu bizim için çok önemli.

Laurentino Cortizo, ayrıca dünyanın küresel kripto düzenlemesine ihtiyacı olduğu görüşünü de belirtti.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala