bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,050.16 0.46%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,142.25 0.36%
bnb
BNB (BNB) $ 592.02 0.46%
solana
Solana (SOL) $ 146.34 0.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530083 0.81%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.459045 2.40%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.161682 0.34%

OpenSea’den Heyecanlandıran Avalanche Paylaşımı

OpenSeaden Heyecanlandiran Avalanche Paylaşimi

OpenSea 2022 yılında oldukça fazla ağ ile entegrasyon gerçekleştirdi. Yaptığı bu entegrasyonlar ile çok daha geniş kitlelere hitap eden platform, bu çalışmalarını hızla sürdürüyor. Ancak son dönemde Avalanche ile de bir entegrasyon yapılmasının planlandığı konuşuluyordu. Son olarak OpenSea’nin Twitter üzerinden paylaştığı paylaşım dikkat çekti. OpenSea, Avalanche ile özdeşleşen kırmızı üçgen emojisi ile ‘GN’ paylaşımı yaptı.

OpenSea’den Heyecanlandıran Avalanche Logolu Paylaşım

Avalanche Blockchain ağı en aktif kullanılan Blockchain ağlarından biri. Sık sık yapılan yeni iş birlikleri ve entegrasyonlar ile hızla büyüyen ekosistemi ile yatırımcıları da kedine çeken proje, yeni bir entegrasyon haberi ile konuşuluyordu: OpenSea. Son olarak her ne kadar kesin olmasa da OpenSea‘nin Twitter üzerinden yaptığı paylaşım, topluluğun da dikkatini çekti. Normal bir ‘GN’ paylaşımının yanı sıra Avalanhe’ın kırmızı üçgen logosunun emoji olarak atılması, akıllara bu iddialar için “acaba doğru olabilir mi?” sorusunu getirdi.

Şu anda her iki platform tarafından da resmi bir açıklama gelmedi. Ancak bu adımların bir premarketing ürünü olabileceği düşünülüyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Cem Arslan Kurt

Cem Arslan Kurt Eylül 1999 tarihinde İstanbul'da doğdu. İlkokul eğitimini İstanbul ve Mersin'de gördü ve ortaokulu Kuzey Kıbrıs'ta okudu. Kıbrıs'ta merkezden oldukça uzak yaşadığından vaktinin büyük bir çoğunluğunu doğada ve bilgisayar başında geçirdi. Bu süre zarfında teknoloji, bilim ve yazılım dallarına ilgisi arttı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala