bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,036.89 1.92%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,125.03 0.41%
bnb
BNB (BNB) $ 595.65 2.34%
solana
Solana (SOL) $ 136.99 4.51%
xrp
XRP (XRP) $ 0.519107 1.83%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.460261 3.17%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146545 2.87%

OKX’ten Avustralya Planı

OKXten Avustralya Plani

Kripto para borsası OKX, kripto paralar için yüksek iştaha sahip olduğu gerekçesiyle Avustralya‘ya genişlemeyi planlıyor. Şirketten yapılan açıklamada Avustralya‘nın kritik bir pazar olarak görüldüğü bildirildi.

OKXten Avustralya Plani2

OKX, Avustralya’da Genişleyecek

Seyşeller merkezli kripto para borsası OKX, Avustralya planını açıkladı. Borsadan yapılan açıklamada, Avustralya’nın genişleme için kilit bir pazar olduğu belirtildi. 100’den fazla ülkede hizmet veren şirket, Temmuz 2022’de Dubai’de geçici bir lisans almıştı.

Şirketin açıklamasında, “Avustralya’yı bu stratejinin vazgeçilmez bir parçası ve önemli bir büyüme pazarı olarak görüyoruz. Avustralya’da yerel pazara bağlıyız ve güçlü bir ofis kurmayı hedefliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

OKX‘in baş pazarlama sorumlusu Haider Rafique, genişleme kararının Avustralya’da kripto yatırımı ve ticaretine olan büyük iştahtan kaynaklandığı açıkladı. Rafique, Avustralyalıların kripto eğitimi açısından ortalamanın üzerinde olduğuna inandığını dile getirdi.

Şirketin henüz ülkede kripto para hizmeti sunmak için gerekli olan lisanslama başvurusunu yapmadığı bildirildi. Avustralya’da genişleme planına dair ise daha fazla ayrıntı verilmedi. LinkedIn’e göre OKX‘in şu anda 1.750’den fazla çalışanı bulunuyor Borsa, 20 Mart itibarıyla Kanada’daki hizmetlerini durdurmuştu. Ayrıca Hong Kong‘da da kripto hizmet başvuru yapacağını duyurmuştu.

Avustralya kripto borsası Swyftx tarafından Eylül 2022’de yapılan bir ankette, ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 4’üne karşılık gelen yaklaşık 1 milyon kişinin gelecek 12 ay içinde ilk kez kriptoya girmesinin beklendiği belirtildi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:
btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala