bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,282.22 3.31%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.43 2.34%
bnb
BNB (BNB) $ 608.09 0.20%
solana
Solana (SOL) $ 148.70 5.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.530239 3.71%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.477627 5.07%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.152643 4.96%

OKX Borsası Nedir, Ne İş Yapar?

OKX

OKX borsası, ilk olarak 2014 yılında Star Xu tarafından Çin’de kurulmuştur. Daha sonra Çin’de kripto para birimlerine getirilen yasaktan dolayı 2017 yılında Malta merkezli olarak hizmet verilmeye başlanmıştır.

Dünyanın önde gelen kripto para borsası OKX, global blok zinciri teknolojisi ile gelişmiş finansal hizmetler sunar. Geçmiş dönemlerde yaşamış olduğu bazı olaylar ile gündeme gelmiştir. Polis ile yaşamış olduğu olaylar ile yatırımcılarda bazı endişeler yaratmıştır. Kurucunun polis tarafından gözaltına almasıyla para çekme işlemleri Okex borsası için durmuştur. Daha sonrasında yapılan açıklamalar ile soruşturmanın tamamen kişisel bir şekilde olduğu belirtilmiştir. Yatırımcıların varlıkları ile alakalı herhangi bir problemin yaşanmayacağını söylenmiştir.

OKX kripto para borsası yapılan tüm dijital varlık alım ve satım işlemlerinin yasal bir şekilde yürütüldüğü, merkezi olduğu ülke tarafından vergilendirilerek işlemler sağlanmaktadır. OKX, kullanıcılar için yüzlerce token ve vadeli işlem çifti ile al-sat imkanı sağlamaktadır.

OKX 1

OKX borsası, müşterilerinin dijital varlıklarının alım ve satım işlemleri ile ticarette bulunmalarını ve yatırımlarını saklamasını oldukça kolay bir ara yüz yardımı ile sunmaktadır. Bu şekilde kullanıcılar, hem al sat işlemleri ile kazanç sağlayabilir ya da uzun vadeli olarak yatırımlarını bekletebilir. 

Dünya’nın büyük ve popüler kripto para borsalarından biri olan OKX borsasının avantaj ve dezavantajlarını şu şekilde inceleyebiliriz:

Avantajları

  • Platformdan para yatırmanın ve çekmenin birçok yolu bulunmaktadır.
  • Piyasa ortalamasının altında işlem komisyonları mevcuttur.
  • Tamamen işlevsel mobil uygulamaya sahiptir.
  • Farklı para birimlerini ve farklı ödeme yöntemlerini kabul etmektedir.
  • Kullanıcılarına en iyi güvenlik hizmetini sunmaktadır.
  • En hızlı ve en iyi kanallardan fiyat karşılaştırmaları sunmaktadır.

Dezavantajları

  • Fiat para yatırma ve çekme işlemleri, üçüncü taraf şirketler sürece dahil olduğu için çok yüksek komisyonlarla gerçekleştirilmektedir.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

Etiketler:





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala