bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,974.14 1.10%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,145.82 0.68%
bnb
BNB (BNB) $ 600.75 2.11%
solana
Solana (SOL) $ 141.95 3.13%
xrp
XRP (XRP) $ 0.526714 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.465764 1.86%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.148717 2.56%

NFT Dünyasında Neler Oldu?

Vashaftanin one cikan nft haberleri 7 14 ocak

 NFT sektöründe birçok yeni gelişme yaşanmaya devam ediyor. Şimdi birlikte bu hafta NFT sektöründe neler yaşandı inceleyelim.

Biyometrikler NFT’lerle İlgili Sorunları Nasıl Çözebilir?

NFT’ler, Blockchain dünyasında benzersiz bir rol oynar ve 2021’de kesinlikle bu alanı kasıp kavuruyorlar. Beeple’ın 69,3 milyon dolarlık satışı manşetlere çıktığından, CryptoPunks koleksiyonları Christie’s ve Sotheby’s’de başarılı bir şekilde müzayedeye çıkarılıp milyonlar kazandığından, Twitter’ın kurucu ortağı Jack Dorsey’in ilk tweet’ini NFT olarak sattığından beri büyük haber oldular. Elon Musk da, NFT’ler hakkındaki tekno şarkıyı bir NFT olarak tweet’ledi.

Bir NFT Pazar Yeri Nasıl Oluşturulur?

NFT’nin çok sayıda sektörü alt üst etme potansiyeli, geliştirilmesinde hızla ilerleme kaydetmesine yardımcı oldu. Bu nedenle, birçok işletme NFT oluşturmak için planlar yapıyor. Blockchain teknolojisini kullanan NFT’ler, akıllı sözleşmelerin oluşturulmasını destekliyor. NFT’ler için yeni ve yaratıcı platformlar, geliştiriciler tarafından sürekli aranmaktadır. Potansiyeli nedeniyle hatırı sayılır bir üne sahip olan bu platformlardan biri de bir NFT pazar yerleridir.

NFT’lere Yatırım: Kaçınılması Gereken 8 Hata

NFT’lere yatırım yapmak, portföyünüzü çeşitlendirmenin yeni ve heyecan verici bir yoludur. Ancak, herhangi bir varlık sınıfında olduğu gibi, NFT’lere yatırım yaparken yapmaktan kaçınmanız gereken şeyler vardır. İşte yatırımcıların NFT’lere yatırım yapmayı seçerken yaptıkları bazı yaygın hatalar ve bu hatalardan nasıl kaçınabileceğinize dair bir genel bakış.

NFT’ler Ölmüyor, Gelişiyor

Ocak 2022’den itibaren, NFT pazarı, zirvesinden %97 düştü. Sanat eserleri ve koleksiyonların fiyatları büyük ölçüde milyonlarca dolardan ancak birkaç yüz dolara düştü, NFT satış hacimleri de Ocak ayındaki yaklaşık 20 milyar dolardan, NFT satışlarının çoğu için ortalama fiyat %92 düştüğü için Eylül ayında 466 milyon doların altına indi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala