bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,508.28 1.60%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,148.50 0.77%
bnb
BNB (BNB) $ 603.84 0.62%
solana
Solana (SOL) $ 144.39 0.11%
xrp
XRP (XRP) $ 0.524443 1.08%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.472322 1.00%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150126 0.30%

NFT Biennial ve The Sandbox İş Birliği Yaptı

Ekran Resmi 2023 03 23 13.52.48

NFT sektörü her geçen gün yeni gelişmeler ile gündemde yerini alıyor. NFT Biennial, dünyanın farklı bölgelerinden 10 sanatçının The Sandbox 3D editörü VoxEdit kullanarak oluşturduğu “Siber-Mit: İnsan Sonrası Çağ Tanrıçası” temalı Voxel Art eserlerinden oluşan sürükleyici bir sergiye ev sahipliği yaptı. 

NFT Biennial ve The Sandbox El Ele Verdi

X MEDIA ART MUSEUM by DasDas (XMAM), NFT Biennial’i yeni bir Immersive sergiyle ağırlarken,  The Sandbox iş birliğiyle metaverse deneyimi, immersive olarak hayat buldu.

Immersive sergi açılışı 17 Mart 2023 tarihinde The Sandbox kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget ve The Sandbox Türkiye ve MENA Direktörü Arslan Kiran’ın katılımıyla gerçekleşti. 

NFT Biennial’in kurucu direktörlüğünü Rahim Ünlü, X Media Art Museum’daki yeni serginin küratörlüğünü ise Esra Özkan üstlendi. Kürasyon olarak posthuman ve insan-teknoloji arasındaki bağa odaklanan müzede; biyosanat, yeni medya, mimari, arkeoloji üzerinden bir estetik dil kuruluyor. NFT Biennial kapsamında Ozan Atalan & Chong-ha & Peter Lee (as Antinomy), Didem Erbaş, Erhan Özden, Hilal Özdemir, Hamza Kırbaş, Meltem Şahin, Nergiz Yeşil ve Soliman Lopez gibi sanatçıların eserleri sergilendi.

The Sandbox kurucu ortağı ve COO’su Sebastien Borget açılışta yaptığı konuşmada serginin detaylarını paylaştı: 

Bu sergi ile dünyanın farklı yerlerinden 10 sanatçının NFT ile yarattıkları sanat eserlerini canlı olarak sizlerle buluşturmayı ve diğer sanatçılara da  kendi avatarlarını yaratarak eserlerini metaverse evreninde oluşturmaya ilham olmayı hedefledik. Bugün, burada sizlerle olduğum için çok mutluyum geldiğiniz için teşekkür ederim. 

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala