bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 64,518.29 0.19%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,157.36 0.33%
bnb
BNB (BNB) $ 614.51 0.94%
solana
Solana (SOL) $ 144.74 2.37%
xrp
XRP (XRP) $ 0.52653 0.36%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.470916 1.05%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.151469 0.28%

Metaversal, A Serisi Turunda 50 Milyon Dolar Topladı

metaversal a serisi turunda 50 milyon dolar topladi 2

NFT‘lere odaklanan yatırım firması ve girişim stüdyosu Metaversal Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, A Serisi finansman turunda 50 milyon dolar topladığını duyurdu. Metaversal, finansman turunda elde ettiği sermayeyi NFT ve metaverse sektörlerindeki yatırımlarını genişletmek için kullanacağını açıkladı.

metaversal a serisi turunda 50 milyon dolar topladi

Metaversal, A Serisi Finansman Turunu Tamamladı

Metaversal, düzenlenen A Serisi finansman turunda 50 milyon dolar topladığını açıkladı. Finansman turu; ABD merkezli kripto odaklı bir yatırım şirketi CoinFund ve Foxhaven Asset Management tarafından ortaklaşa yönetildi. Turunun yatırımcıları arasında Dapper Labs, Rarible, Digital Currency Group, Collab+Currency, Franklin Templeton, Galaxy Vision Hil ve Narwhal Ventures gibi şirketler yer aldı.

Metaversal yeni finansmanını, dijital koleksiyon satın alma, NFT odaklı projeleri finanse etme ve NFT ile ilgili iş stratejilerini destekleme adına kullanmayı planlıyor. 

Bunun yanında Metaversal Başkanı ve kurucu ortağı Dan Schmerin konu ile ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Metaversal’ın 2022’deki iyileştirme ve yatırım yeteneklerini anlamlı bir şekilde genişletecek. Önümüzde duran yatırım fırsatlarının yanı sıra şu anda devam eden işbirliklerinin genişliği bizi inanılmaz derecede heyecanlandırıyor. Dünyanın en tanınmış markaları ve yaratıcılarıyla.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala