bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,378.45 1.24%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,984.82 0.12%
bnb
BNB (BNB) $ 595.85 2.47%
solana
Solana (SOL) $ 143.59 0.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513437 0.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.453061 3.53%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.146983 0.50%

Messari, The Graph Foundation’dan 12,5 Milyon Dolarlık Yatırım Aldı

messari the graph foundationdan 125 milyon dolarlik yatirim aldi

Kripto ve Blockchain sektörü her geçen gün gelişme kaydetmeye devam ediyor. Bu gelişmeler ışığında birçok şirket çalışmalarına hız kazandırmak için yatırım almaya çalışıyor. Kripto istihbarat platformu Messari yaptığı açıklamada, Web3 alanındaki veri standartlarını ilerletmek için The Graph Foundation‘dan 12,5 milyon dolarlık yatırım aldığını açıkladı.

Söz konusu duyuru The Graph Foundation‘ın resmi Twitter hesabı üzerinden duyuruldu.

Messari, The Graph’dan Yatırım Alarak Web3 Çalışmalarını Genişletecek

Blockworks tarafından elde edilen elde edilen bilgilere göre; Messari, ekosistem içindeki çabalarını ilerletmek için The Graph Foundation‘dan 12,5 milyon dolarlık yatırım aldı. Şirketten yapılan açıklamada, Messari’nin 20’sini tamamlamış olduğu alt grafik geliştirmeye kaynak ayırarak, bu standartları iyileştirmeye devam edecekleri belirtildi.

Messari CEO’su Ryan Selkis, konu ile ilgili olarak şu şekilde açıklama yaptı:

Graph topluluğunun, zincir üzerindeki yapılandırılmış verilere yalnızca kurumsal veri tüketicilerinin değil, herkesin erişebilmesi gerektiğine dair inancını paylaşıyoruz. The Graph Foundation tarafından şimdiye kadarki ilk Core Subgraph Developer hibesini almaktan gurur duyuyoruz.

Messari ayrıca Web3 protokolleri için yeni çalışmalar oluşturmayı planlıyor.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala