bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,584.77 3.03%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,090.12 2.06%
bnb
BNB (BNB) $ 587.52 4.02%
solana
Solana (SOL) $ 135.16 6.31%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513866 1.94%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.451392 4.14%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144099 4.16%

Mercado Libre, Latin Amerika’da Kripto Ticaretini Genişletiyor

mercado libre latin amerikada kripto ticaretini genisletiyordd

Birçok şirket kripto para sektöründe yer almak için kolları sıvanmış durumda. Özellikle son dönemde şirketler kripto ticaret hizmetlerin bir adım öteye taşımak için faaliyet alanlarını genişletiyor.

Mercado Libre, Kripto Ticaretin Latin Amerika’da Genişletiyor

Latin Amerika’nın piyasa değerine göre en büyük e-ticaret şirketi Mercado Libre, Brezilya’da başarılı bir başlangıç ​​yaptıktan sonra kripto ticareti özelliğini bölge genelinde genişletmeyi planlıyor.

mercado libre latin amerikada kripto ticaretini genisletiyoradd

Hatırlatmak gerekirse aralık ayında, Mercado Libre’nin dijital cüzdanı Mercado Pago kullanıcılarının, Paxos blok zinciri altyapısıyla entegrasyonun ardından Brezilya’da Bitcoin (BTC), Ethereum ve stablecoin Pax doları (USDP) alıp satmalarına izin verilmişti.

Mercado Libre’nin fintech dikey direktörü Osvaldo Gimenez konu ile ilgili olarak şu ifadeleri kullandı:

Bölgede kripto para birimleri satın alma, satma ve hesabınızı tutma olasılığını genişleteceğiz. Bitcoin, Ethereum ve doların değerini yansıtan istikrarlı bir para birimi ile çalışıyor. Çok ilginç bulduğumuz ve kullanıcılardan büyük ilgi gören alternatif bir yatırım fırsatı. Doların değer kazandığı bir zamanda, kullanıcıların bize yaptığı yatırımlar küçük ve bizim için portföylerini çeşitlendirmenin bir yolu daha.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala