bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 62,865.84 1.04%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,175.23 4.36%
bnb
BNB (BNB) $ 590.01 2.56%
solana
Solana (SOL) $ 136.48 3.91%
xrp
XRP (XRP) $ 0.513089 1.30%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.456496 2.49%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.143116 4.46%

Mastercard, NFT ve Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu Yaptı

mastercard nft ve metaverse odakli ticari marka basvurusu yapti

NFT ve metaverse kavramlarının gelişme kaydetmesi ile beraber birçok şirket NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunmaya başladı. Bu kez NFT ve metaverse odaklı ticari marka başvurusunda bulunan şirket Mastercard oldu.

Mastercard’tan Metaverse Odaklı Ticari Marka Başvurusu

NFT ve metaverse ticari marka avukatı Michael Kondoudis tarafından gönderilen bir paylaşıma göre; ödeme devi Mastercard, Mastercard’ı, “Çevreler” logosunu ve “Paha biçilmez” sloganını kaydetmek için on beş yeni ticari marka başvurusunda bulundu.

Bay Kondoudis ticari marka başvuruları ile ilgili olarak şunları söyledi:

Mastercard lider bir finansal markadır ve markaya verilen değer önemlidir. Bu dosyalamalar, Mastercard markasını Metaverse’e girerken korumak için bir sonraki mantıklı adımdır. Açıkçası Mastercard, Metaverse’in potansiyelini görüyor ve kendisine hakim olacak sanal ekonomi için ticari markalarını ve markasını hazırlıyor. Mastercard’ın bu sanal ekonomide önemli bir oyuncu olmayı beklediği güvenli bir bahis.

Ayrıca belirtmek gerekirse en son fast food zinciri KFC, ticari marka başvurusunda bulunmuştu.

Son olarak NFT ve Metaverse odaklı ticari marka başvurusu yapan diğer şirketlere buradan ulaşabilirsiniz.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala