bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 63,609.04 3.84%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 3,131.06 3.68%
bnb
BNB (BNB) $ 609.01 0.51%
solana
Solana (SOL) $ 145.11 7.60%
xrp
XRP (XRP) $ 0.520728 3.12%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.469732 4.01%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150297 5.79%

Mark Cuban: ABD DeFi Sektörünü Kısıtlamak Yerine Benimsemeli

mark cuban abd defii kisitlamak yerine benimsemeli

Ünlü milyarder Mark Cuban DeFi hakkında bir blog yazısı yayımladı. DeFi’ın potansiyeli hakkında konuşan Cuban ABD’nin kısıtlamak yerine benimsemesi gerektiğini söyledi. 

Dallas Mavericks’in sahibi milyarder yatırımcı Mark Cuban bir blog yazısında DeFi’ın (merkeziyetsiz finans) potansiyelini ele aldı. Cuban ABD’nin DeFi gibi kripto para yeniliklerini desteklemeye başlaması gerektiğini aksi takdirde “ihtiyaç duyduğu önemli bir büyüme aracını kaybedeceğini” söyledi. Milyarder 10 ila 20 yıl içinde dünyayı değiştiren şirketler kurulacağını öngördü ve şunları söyledi:

“Bu şirketler arasında, De-Fi ve diğer kripto para kuruluşlarının listenin başında veya yakınında olacağı zaten kesin.”

Cuban, Ethereum ölçeklendirme platformu Polygon ve borç verme protokolü Aave gibi projelere verdiği destek ile biliniyor. Milyarder projelere yatırım yapmaya karar verirken, mevcut gelir, büyüme oranları, projenin rekabet avantajını ne kadar koruyabileceği, projenin topluluğunun gücü gibi bazı faktörlere odaklandığını söylüyor ve ekliyor:

“Bu, her kripto blok zincirinin veya DeFi projesinin işe yarayacağını söylemek anlamına gelmiyor. Kripto para sektörü acımasızca rekabetçi. Ancak geleneksel, merkezi işletmelere kıyasla kriptoda, diğer her şey eşit olduğundan her seferinde kripto para alıyorum.”

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Dilek Sarı

Dilek, 1992 yılında İzmir’de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini İzmir’de tamamladı ve 2010 yılında Adnan Menderes Üniversitesi Sosyoloji bölümüne başladı. 2014 yılında buradan mezun olan Dilek, alanda kalmak ve akademik çalışmalar yürütmek amacıyla aynı yıl Ege Üniversitesi Genel Sosyoloji ve Metodoloji anabilim dalında yüksek lisans eğitimine başladı.





Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala