bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 61,024.35 1.09%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,924.80 1.11%
bnb
BNB (BNB) $ 590.55 0.98%
solana
Solana (SOL) $ 145.62 0.53%
xrp
XRP (XRP) $ 0.505837 0.51%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.440651 1.20%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.144278 0.19%

Mahkemeden SEC-Binance US Anlaşmasına Onay

Binance US Piyasa Derinligi Yuzde 78 Dustu5555

Binance US ile SEC anlaşmasına mahkemeden onay geldi. Mahkeme, Binance US’in tüm varlıklarını donduran bir önceki geçici yasaklama emrini iptal etti. Borsa, SEC‘in müşterine fonlarının kullanımına ilişkin kanıt sunmadığını da bildirdi.

Binance US SEC Iddialarini Reddetti2222

Mahkemeden SEC-Binance Kararı

ABD’de Binance US-SEC davasının hakimi Amy Berman Jackson, iki tarafın anlaşmasını onayladı. Jackson, 14 Haziran’da tarafların bir anlaşmaya varmalarını tercih edeceğini açıklamıştı. Binance US’in Twitter üzerinden yaptığı açıklamada, mahkemenin SEC’in mal varlıklarını dondurma talebini kabul etmediğini bildirdi. Borsa, kararın açıkça gerekçelendirilmeden alınmasına tepki gösterdi.

Binance US-SEC anlaşmasına göre müşteri fonlarına yalnızca Binance US çalışanları erişebilecek. ABD merkezli müşteriler bu süre boyunca paralarını çekebilecek. Binance global yetkililerinin cüzdanların özel anahtarlarına, donanım cüzdanlarına veya Binance US’nin Amazon Web hizmetleri araçlarına erişimini engellendi.

Borsa, fonların kötü yönetildiği iddialarına ilişkin, “SEC, müşteri varlıklarının kötüye kullanıldığına dair herhangi bir kanıt sunmadı” denildi. Anlaşmada belirli varlıkların ABD’ye geri gönderilmesi de yer aldı. Binance.US, BAM’daki 1.000 dolardan daha değerli hesaplar için harekete geçecek. Borsa, ilerleyen günlerde işletme giderleri ile ilgili daha detaylı bilgiler paylaşacak.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Göker Bilgiç

Göker Bilgiç, Kasım 1992'de İstanbul'da doğdu. İlkokul ve lise öğrenimini İstanbul'da gördü. İstanbul Üniversitesi Radyo, TV ve Sinema bölümünden mezun oldu. Üniversite yıllarında bilimsel araştırmalarda görev aldı. 2015 yılında Dünya gazetesinde haber editörü olarak mesleğe ilk adımını attı. Dünya'da farklı dönemlerde 5 yıla yakın çalıştı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala