bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 65,755.62 0.37%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,947.60 2.36%
bnb
BNB (BNB) $ 570.85 2.43%
solana
Solana (SOL) $ 163.55 1.12%
xrp
XRP (XRP) $ 0.516027 0.28%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.464442 0.89%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.150168 3.92%

Binance US, SEC Davası Sonrasında Küçülmeye Gidiyor

binance us sec davasi sonrasinda kuculmeye gidiyor

Dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’in ABD iştiraki olan Binance US’nin ABD’deki pazar payının düşüşe geçtiğini aktarmıştık. Geçtiğimiz haftalarda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından Binance US’a açılan dava sonrasında Binance US, personel sayısını düşürmeye gidiyor.

Binance US, Personel Çıkarmaya Hazırlanıyor

Konu hakkında bilgi sahibi olan kişilerin aktardıklarına göre, Binance’in ABD operasyonlarını yöneten Binance US, Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından geçtiğimiz haftalarda açılan dava sonrasında bir dizi işten çıkarma gerçekleştirdi.

Aktarılan bilgilere göre Binance US, bu süreçte 50 kişiyi işten çıkardı. Şirketten ayrılan çalışanların sayısının henüz tam olarak netleşmediğini ifade etmemizde yarar var. Reuters’a konuşan kişiler, Binance.US’nin hukuk, uyum ve risk departmanlarındaki çalışanların işten çıkarılanlar arasında olduğunu söyledi ve konu özel olduğu için isimlerinin açıklanmasını istemedi.

Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), 5 Haziran’da Binance ile kurucusu ve CEO’su Changpeng Zhao ‘yu, ABD’li yatırımcıları korumayı amaçlayan menkul kıymetler yasalarından kaçmak için bir “aldatma ağının” parçası olarak Binance.US’i oluşturmakla suçladı. Binance kendisini “sonuna kadar” savunacağını söyledi.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Burak Köse

Burak KÖSE 3 Mayıs 1995 tarihinde Bursa’da doğdu. Erken yaşta bilgisayar ve internetle tanışan Burak, Nisan 2022’den itibaren BTCHaber.com’da içerikler üreterek sektörde edindiği tecrübeler ışığında gelişmeleri okuyuculara aktarıyor.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala