bitcoin
Bitcoin (BTC) $ 60,966.33 0.08%
ethereum
Ethereum (ETH) $ 2,890.51 1.15%
bnb
BNB (BNB) $ 587.90 0.47%
solana
Solana (SOL) $ 138.93 5.43%
xrp
XRP (XRP) $ 0.492463 2.97%
cardano
Cardano (ADA) $ 0.427437 3.02%
dogecoin
Dogecoin (DOGE) $ 0.137318 4.55%

Liverpool FC, Dijital Ürünlerini Meta Avatars Store’a Çıkardı

5303

Son dönemde birçok şirket ortaklık haberleri ile gündemde yer almayı başarıyor. Son olarak çıkan haberlere göre; Premier Lig takımı Liverpool FC (LFC), Meta ile iş birliği yaparak, kendi dijital ürünlerini piyasaya sürdü.

Liverpool FC, Meta ile İş Birliğine Gitti

Premier Lig, kripto ve Blockchain teknolojisiyle yakından ilgileniyor. Bu kez Manchester City NFT koleksiyonu ile, Chelsea kripto sponsorlarıyla ve Liverpool metaverse bağlantılarıyla, Blockchain ile ilgili alanlarda yer alıyor. Kısa bir süre önce Sorare ile ortaklığını genişleten Liverpool, Meta ile iş birliğine gitti.

imago1005181213h

Liverpool FC, Meta Avatars Store’da kendi dijital ürünlerini piyasaya süren ilk Premier Lig kulübü olduğunu söyleyebiliriz.

Meta Avatars Store, kendinizin dijital bir versiyonunu oluşturmanın ve kişiliğinizi çevrimiçi olarak ifade etmenin benzersiz bir yolunu sunan küresel markaların dijital kıyafetlerini içeriyor.

Liverpool Futbol Kulübü’nde dijitalden sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Drew Crisp şunları söyledi:

Kendi Meta Avatarlarımıza sahip ilk Premier Lig kulübü olmaktan inanılmaz heyecan duyuyoruz. Bu, küresel hayran kitlemizin Liverpool Futbol Kulübü ile dijital olarak etkileşim kurması ve kendi kulüp rengindeki avatarlarını yaratması için başka bir harika fırsat.

Bu makale yatırım tavsiyesi veya önerisi içermemektedir. Her yatırım ve alım satım hareketi risk içerir ve okuyucular karar verirken kendi araştırmalarını yapmalıdır.

btchaber bh logo

Sena Karakılıç

Nur Sena Karakılıç 26 Ekim 1998 yılında İstanbul Fatih’te doğdu. 3 kardeşten en küçüğü olan Sena, aslen Edirneli. Şu anda İstanbul’da yaşamına devam ediyor. Eğitim hayatı boyunca birçok farklı şehirde bulundu. İlköğretim ve ortaokulu eğitim sürecini Yalıköy Ortaokulu‘nda tamamladı. Lise eğitimini yatılı olarak okumaya karar veren Sena, eğitimini Kırklareli Atatürk Anadolu Lisesi’nde tamamladı.

Blokzincirin ve kripto paraların, geleceği nasıl değiştireceğini bugünden öğrenin.
btch x banner
btch youtube banner
Bağlantıyı kopyala